Sosyal'deki yazılı olmayan kurallar nedir?

Yazdıklarım öz eleştiri içerir. Rahatsız olan varsa okumasın.

Cümlenin başına hocam koyun.

Turbox, Rampage gibi markaları önerene kahkaha atın. (Geneli böyle yapıyor, hatasını düzelten az.)

Müslümansanız bilim veya felsefe konularından uzak durun. Birkaç mesaj sonra konu savaş alanına dönüyor, kalbiniz kırılabilir.

Sistem toplama konularında verilen bütçenin üstünde sistem toplayın. (Anlamıyorum şu olayı. 100-200 aşarsın ama 1700 TL işlemci alacak adama 2700 TL işlemci öneren var.)

Teknik destek isteyen ama sistemini yazmayanlarla uğraşın.

Korsan oyun vs orjinal oyun konuları göreceksiniz. "Canınız isteyince marketten çikolata çalıyor musunuz?" yazın. Ama Windows'a o kadar para verilmez diyerek OEM key kullanın. (Elbette istisnalar var. Ama orjinal oyunu namusu gibi savunup OEM kullananlar az değil. )

Ne olduğunu anlayamadan kendinizi birini linçlerken bulabilirsiniz. Alışırsınız.

Ego ise Sosyal'in tuzu biberi. Diğer forumlarla karşılaştırırsan zamanla anlarsın.

Not: İstisnalar var tabii. Çok iyi insanlar var aramızda. Yener abi gibi. (@Yener K. ) Daha çok yakındığım konuları yazdım.

Linç yemesek bari 😀

Şimdi hocam tabii kendi fikriniz saygı duyarım. Bazı konular açılıyor. Olay siyasete ve dine kayıyor bazen. Bu tip konularda genelde ateist, deistler, agnostikler kol geziyor. En çok sevdikleri konular. O yüzden dediğiniz bir şey onlara ters geliyor. Otomatik hemen birçoğu tepki gösteriyor. Bu sefer kendinizi linçlenmiş hissediyorsunuz. Çok yaşadığım için biliyorum. Kimse bana saygı duymuyor. Halbuki ben onların inançlarına hiçbir şey demiyorum. Ama bana tepki veriyorlar. Bilemiyorum belki siz o tip konuları sevmiyor bakmıyorsunuz bile, artık bende bakmıyorum sıkıldım çünkü.
Alıştık. Saydığınız felsefe görüşlerine sahip olan insanlar bütün felsefeyi okumuş zannediyor ve bilgiçlik yapıyorsa hiç umursanmayacak insanlardır. Gözümde silik tipler bunlar.
Yazdıklarım öz eleştiri içerir. Rahatsız olan varsa okumasın.

Cümlenin başına hocam koyun.

Turbox, Rampage gibi markaları önerene kahkaha atın. (Geneli böyle yapıyor, hatasını düzelten az.)

Müslümansanız bilim veya felsefe konularından uzak durun. Birkaç mesaj sonra konu savaş alanına dönüyor, kalbiniz kırılabilir.

Sistem toplama konularında verilen bütçenin üstünde sistem toplayın. (Anlamıyorum şu olayı. 100-200 aşarsın ama 1700 TL işlemci alacak adama 2700 TL işlemci öneren var.)

Teknik destek isteyen ama sistemini yazmayanlarla uğraşın.

Korsan oyun vs orjinal oyun konuları göreceksiniz. "Canınız isteyince marketten çikolata çalıyor musunuz?" yazın. Ama Windows'a o kadar para verilmez diyerek OEM key kullanın. (Elbette istisnalar var. Ama orjinal oyunu namusu gibi savunup OEM kullananlar az değil. )

Ne olduğunu anlayamadan kendinizi birini linçlerken bulabilirsiniz. Alışırsınız.

Ego ise Sosyal'in tuzu biberi. Diğer forumlarla karşılaştırırsan zamanla anlarsın.

Not: İstisnalar var tabii. Çok iyi insanlar var aramızda. Yener abi gibi. (@Yener K. ) Daha çok yakındığım konuları yazdım.

Linç yemesek bari 😀
Hocam sözcüğüne bir ben mi gıcık oluyorum? Çok yapmacıklaştırılmış, yapay bir sözcük gibi ve tüm samimiyeti ortadan kaldırıyor.

Technopat'a yeni geldim ama buranın havasını bilmiyorum. Şimdi sorum şu: Mesela İnstagram'da saçma saçma konuşanlara "Kes lan velet." falan derler. Burada ne derler mesela? Yani buradaki yazılı olmayan kurallar nedir? Güzelce söyler misiniz? Umarım anlatabilmişimdir.

Kaspersky veya Malwarebytes dışında anti-virüs ya da anti-malware önerilmez.

O yüzden dediğiniz bir şey onlara ters geliyor. Otomatik hemen birçoğu tepki gösteriyor. Bu sefer kendinizi linçlenmiş hissediyorsunuz. Çok yaşadığım için biliyorum.
Bu ters cevap din ile alakalı değil bilimle alakalı oluyor genelde. Buradaki çoğu müslüman olmayan kişi kimin neye inandığına karışmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı