shocktroop
Hectopat
Beni de çalmışlar konu yok ama isimi almışlar.
Hocam beni çaldılar mı?
Üyelik kopyalamıyorlar. Tek bir hesaptan konuları alıyorlar. Ya da biz mi öyle görüyoruz?Bir tek, beni kopyalamamışlar herhalde.
Efendim hocam.
Beyler haydi yumulun rapora.![]()
Spam, Kimlik Avı veya Kötü Amaçlı Yazılımları Bildirme | Google Arama Merkezi | Support | Google for Developers
Spam, kimlik avı veya kötü amaçlı yazılım olduğu anlaşılan bilgiler bulursanız bildirebilirsiniz. Spam bildirme hakkında daha fazla bilgi edinmek için bu kılavuzdan faydalanabilirsiniz.developers.google.com
Arkadaşlar hadi bitirelim bunu, kolunuza kuvvetGoogle Kopya İçerik Şikayet Etme
Google kopya içerik şikayet etme servisi ve diğer google şikayet servisleri sayesinde web üzerindeki zararlı sayfaları google'a bildirebilirsiniz.atalaysidar.com
![]()
Ya aslında Technopat kopyaysa ve biz bunun farkında değilsek, ya biz de kopya üyelersek...
Hocam teoriler oluşmaya başladı. Belki de @Recep Baltaş bir hackerdır ve aslında belki de biz random yazan birer botuzdur?Üyelik kopyalamıyorlar. Tek bir hesaptan konuları alıyorlar. Ya da biz mi öyle görüyoruz?Belki konuları kaynağı orasıdır.
![]()
Beyler haydi yumulun rapora.
Efendim hocam.
Sizi çalmışlar başka kopya foruma göndermişler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.