Sosyal'in Kalitesinin Düşmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cezalar konusunda biraz daha katı olunmalı bence de. Ama eskisi kadar olmamalı. Ortası. Üye olduktan sonra kullanıcıların ilgi alanları seçilebilmeli. Mesela adam macOS kategorisiyle ilgilendiğini belirtti formda ona göre öneriler sunulsun. Konuyla alakasız kişiler de pek gelmez.

Cezalar konusunda biraz daha katı olunmalı bence de. Ama eskisi kadar olmamalı. Ortası. Üye olduktan sonra kullanıcıların ilgi alanları seçilebilmeli. Mesela adam macOS kategorisiyle ilgilendiğini belirtti formda ona göre öneriler sunulsun. Konuyla alakasız kişiler de pek gelmez.

Bence de böyle bir ayrım olmalı. Linux'la ilgili konular. Windows'la. Mavi ekranla. Üste belirtilmeli mesela oraya tıkladığımızda oraya Linux'la ilgili konular çıksın. Daha da geliştirelebilir.

Ceza yemek iyi bir şey bence. Ben önceden nokta koyduktan sonra boşluk bırakmazdım. 2-3 uyarı yedim bundan alaklı hiç ceza yemiyorum. "Şu an" kelimesini şu an yazdım ceza yedim ve artık öyle bir hata yapmıyorum. Bence ceza yemek faydalı.

Yemek tabii faydalı ama bu cezaların değişip daha uzun süreli olması yeni üyelerin forumdan soğumasını sağlar.

Meraklanmayın yakında cezalar yüzünden pek kimse girmez siteye. Ben bu sitenin geleceğini iyi görmüyorum. Bazı kurallar elbette olmalı. Ama insanları siteden soğutmamalı bu?

Eskiden 15 yaşına küçük diyorduk, 11, 12, 13 tayfasının (ortaokul) dolusmasiyla lise tayfaya haksızlık ettiğimi düşündüm.

Genelleme yapmayı sevmem ama nerede boş, troll konu varsa arkasından çoluk çocuk çıkıyor.
Sıkıntı moderasyonda da olabiliyor. Saçma veya insanları birbirine düşürebilecek konular varsa moderasyon bu konuları onaylamamalı.

Ama insanları siteden soğutmamalı bu?

Olmayan bilgisiyle her konuya yorum, öneri yapanlar ve Roblox kitlesi seviyesinde Türkçe konuşanlar daha çok soğutuyor.

Not: Roblox oyuncuları alınmasın yalnızca örnekti.

Olmayan bilgisiyle her konuya yorum, öneri yapanlar ve Roblox kitlesi seviyesinde Türkçe konuşanlar daha çok soğutuyor.

Not: Roblox oyuncuları alınmasın yalnızca örnekti.
Oyuncularla ilgili bir şey diyemem. Bilgisi yoksa da öğrenir işte fena mı? Bilgisi olan biri çıkar ona da doğruyu söyler. Bence gereksiz bir kasıntı bu kuralların çoğu. Ben böyle düşünüyorum. Oyun oynamadığım için oyunlar ve oyuncular hakkında yorum yapamam. Ama burada dinlediğimiz müziklerden dolayı bile gereksiz bir tavırla karşılaşıyoruz! Kendimizi savunduğumuzda da bizi suçlayan bir yapısı var sitenin! Çok yanlış ve itici, siteden soğutan bir tavır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı