Sosyal'in sıkıntıları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Veli1026 bu arkadasin mantigina gore o zaman egitim kategorisi bos kalsin.

Ek olarak, bazı kurallar stabil olmalı, baya önce açtığım bir fikir konusu reklamdan dolayı kapandıktan sonra böyle bir konuyu raporladığımda sorun yaşamıştım, tekrar aynı konuda bir konu açılınca anca konu kapatılmıştı.

Resmen "beni eleştiremezsiniz" gibi bir tavır edinmişsin! Daha konuyu oluştururken sürprizbozanları adam gibi, usullere uygun şekilde kullanmadan şikayette bulunuyorsun, çok gülünç. Yaş ortalaması muhabbetine hiç girmeyeceğim, saçmalıktan ibaret. 4 yıl önce LGS'ye girmiş biri olarak neden o konuya cevap veremeyeyim ki? Küçük kardeşlerime sınav ile ilgili motivasyon ve moral cümleleri yazmama kim ne hakla engel olabiliyor? Sana katıldığım tek konu moderatörlerin konu başlıklarını anlamsız bir şekilde değiştirmeleridir. Bir de "Techn-", "Forum" gibi şeylerin üzerinde durmuşsun. "Technopat Sosyal" de geç. Bir de diyorsun "konu başlığını değiştirsem 2 konu gibi olacak". 2 konu gibi oluyorsa 2 farklı konu açacaksın ve mesele çözülecek!

1654290189708.png

Bunu hatta o paragrafın hepsini okusan bile anlarsın. Yine de çok da umurumda olan bir şey değil senin yapacağın eleştiri. Misal sen bunu yazdın diye oturup ağlayacak ve konuyu kapattıracak halim yok. Daha konu içeriğini anlamadan gelip yazarsan burada sana binbir türlü kanıt çıkarırım. O paragrafta sınav kategorisindeki LGS ile alakalı konulara yazılmasın diye bir kelime geçmedi. Oradaki yazıyı tam okusaydın düzgün cevap verebilirsin ama hataları görmezden gelip savunmaya yöneldiğin belli o yüzden boşuna elini yorma cevap yetiştirmekle.

@333365 ben bu arkadaştan hiçbir şey anlamadım. Hem şikayet ediyor hem de kendisi daha konuyu oluştururken hata yapıyor.
Konuda biçimlendirme ile alakalı sorun yaşandı diye editlendi. Sırf savunmak için arkasında dayanağı olmayan şeyleri gelip burada sunarsan kusura bakma ama senin gibi düşünen arkadaşlar dışında kimse gelip savunmaz, bak buna da kesin bir şey bulursun; kişisel fikir ile açılmış bir konudur.

O paragrafta sınav kategorisindeki LGS ile alakalı konulara yazılmasın diye bir kelime geçmedi. Oradaki yazıyı tam okusaydın düzgün cevap verebilirsin ama hataları görmezden gelip savunmaya yöneldiğin belli o yüzden boşuna elini yorma cevap yetiştirmekle.
En azından 13 yaşının altında girmek yasak olmalı.
Tamam.

@hadwiger gercekten. Burada insanlara yardim etmek icin variz, bir karsilik da beklemiyoruz zaten.

Sosyalin sıkıntısı bence insanların forumu fazla ciddiye alması. "Hakkımı helal etmiyorum" deyip forumu bırakanlar var. Burayı bu kadar fazla önemsemeyin derim, sıradan bir forum. Sanal ortamda böyle şeyler hep oluyor.
Hocam ben bu kadar önemsemiyorum. Dostça bir tavırla gecenin yarısı sayfalarca arabalar hakkında sohbet ettiğim konular çok hatta buraya o arkadaşlar da gelirse onlar da aynı şeyi söyleyeceklerdir. Benim takıldığım mesele konu başından beri sırf savunmak için arkasında dayanağı olmayan şeyleri benim aleyhime kullanmaya çalışmaları. Yoksa bana hava hoş eleştiri kaldıramayacak biri olsam konuyu baştan açmazdım.

Konuda biçimlendirme ile alakalı sorun yaşandı diye editlendi. Sırf savunmak için arkasında dayanağı olmayan şeyleri gelip burada sunarsan kusura bakma ama senin gibi düşünen arkadaşlar dışında kimse gelip savunmaz, bak buna da kesin bir şey bulursun; kişisel fikir ile açılmış bir konudur.
Kişisel fikrinize kimse bir şey demiyor fakat siz burada gereksiz ceza alıyorum demenize rağmen oluşturduğunuz konuda bile hata yapıyorsunuz. Bu arada arkasında dayanağı olmayan derken? Biri çıkıp da konunun ilk halini atarsa bu sefer ne diyeceksiniz çok merak ettim. Hatalarınızı yüzünüze vurmak canınızı bu kadar acıtıyorsa bu hayatta bunun gibi daha çok konu açarsınız siz!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı