Daggerspell
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla  

Selamlar, psikoloji, pdr ve sosyoloji maalesef iş alanı olarak inanılmaz dar alanlar olduğu için ben kimseye tavsiye etmiyorum. Çünkü bu bölümler yapmak istediğin şeyi yapmana imkan vermiyor. Çoğu pdr mezunu arkadaşım ya kpss ile kafayı yedi ya özel okullarda asgari ücrete sigortasız çalıştı ya da şirketlerde insan kaynakları departmanına girip alanlarının dışında iş bulmak zorunda kaldılar. Kötü üniversitelerden de bahsetmiyorum bu arada, yıldız, Marmara gibi üniversitelerden mezunlardı. 30 kişilik pdr sınıfında alanında iş bulan 5 kişi anca çıkmıştı  Sosyoloji senin beklediğini kesinlikle vermeyecektir. Gerçekten çok iyi bir üniversitede okumazsan istediğin eğitimi alamayacaksın zaten. İlla gitmen gerekiyorsa üniversitede tekrar sınava çalışman bile belki daha mantıklı olacaktır bu durumda.
 Sosyoloji senin beklediğini kesinlikle vermeyecektir. Gerçekten çok iyi bir üniversitede okumazsan istediğin eğitimi alamayacaksın zaten. İlla gitmen gerekiyorsa üniversitede tekrar sınava çalışman bile belki daha mantıklı olacaktır bu durumda.