Elektronik SoundPEATS Air 4 Pro 1235 TL

Hocam, Air 4 Pro için sesi dışarı veriyor diyorlar, bu doğru mu?

Son sesi oldukça yüksek o yüzden olabilir.

Ben genelde full ses kullanmıyordum ve en büyük silikonu kullanıyordum çevremden öyle bir geri bildirim almadım.

Son sesi oldukça yüksek o yüzden olabilir.

Ben genelde full ses kullanmıyordum ve en büyük silikonu kullanıyordum çevremden öyle bir geri bildirim almadım.
Şu an bu kulaklıkları kullanıyor musunuz? Bozulma veya bağlantı sorunuyla karşılaştınız mı? İkisi için de soruyorum.

Hocam, capsul 3 kulakta rahatsızlık verir mi? Ben dün gece sipariş verdim de, bu daha iyiyse bunu sipariş edeyim. Hangisinin ergonomisi daha iyi? iPhone 11 kullanıyorum ama ileride Android düşünmeyi planlıyorum, ne zaman değiştiririm bilmiyorum.

Kulağın ufaksa capsule 3 Pro rahatsız edebilir. Kutusu da biraz daha büyük
Kulak yapına göre değişir benim kulağıma ufak olanlar olduğu için Air 4 Pro aldım bence hiç iptal etmeyin memnun kalırsınız yüksek ihtimalle benimki biraz istisna.

Şu an bu kulaklıkları kullanıyor musunuz? Bozulma veya bağlantı sorunuyla karşılaştınız mı? İkisi için de soruyorum.

Yok hocam bir problem yaşamadım şu ana kadar.

Ürünü şahsen Türkiye'den alıp kullandım gürültü engellemesi bu 1235 TL'lik fiyat için cidden inanılmaz derecede iyi. Uygulaması da bulunuyor dokunmatik sensörlerin tepkisini vs. ayarlayabiliyorsunuz. Sormak istediğiniz bir soru olursa çekinmeyin lütfen.

Kulaklık elime ulaştı. Spotify'ın verebileceği en yüksek ses kalitesinde deneyimlemdim. Fiyatını fazlasıyla hak ediyor.
ANC performansı nasıl? Bir de kulaktan çıkarınca ANC kapanıyor diye bir şikayet gördüm doğru mudur?

Benimki şu an gümrükte ama iade etsem mi diye düşünmüyor değilim. Daha önce HT05 kullanmıştım ondan memnundum

ANC performansı nasıl? Bir de kulaktan çıkarınca ANC kapanıyor diye bir şikayet gördüm doğru mudur?

Benimki şu an gümrükte ama iade etsem mi diye düşünmüyor değilim. Daha önce HT05 kullanmıştım ondan memnundum.

ANC performansını detaylı test edemedim ama sürekli gelen sesleri azaltabiliyor bayağı karşı binada tadilat vardı işime yaradı. ANC kendiliğinden kapanıyor mu kulaklıktan çıkarınca denemedim şu anda yanımda değil ama o şu özellik olabilir. Kulaklık şarkı çalarken çıkarırsan şarkının durmasını sağlıyor ANC moduna da etki ediyor olabilir. Bu özelliği açıp kapatmak mevcut. Ses kalitesi ve mikrofon kalitesi de bir hayli iyiydi.

ANC performansını detaylı test edemedim ama sürekli gelen sesleri azaltabiliyor bayağı karşı binada tadilat vardı işime yaradı. ANC kendiliğinden kapanıyor mu kulaklıktan çıkarınca denemedim şu anda yanımda değil ama o şu özellik olabilir. Kulaklık şarkı çalarken çıkarırsan şarkının durmasını sağlıyor ANC moduna da etki ediyor olabilir. Bu özelliği açıp kapatmak mevcut. Ses kalitesi ve mikrofon kalitesi de bir hayli iyiydi.
hocam peki ANC açıkken müzik çaldığında ses seviyesi düşükteyken de tamamen kesebiliyor mu gürültüyü?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı