Source 2 değil yeni bir CS oyunu istiyoruz

CS:GO'nun şu an güncellemeye ihtiyacı yok. 1 milyon oyuncular tarafından sevilerek oynanılıyor. CS:GO aktif bir oyun. Sadece 128 tick gelirse ve VAC sistemini değiştirirler ise 2 milyon oyuncuya ulaşır. Yavaş yavaş ömrü biteceği zaman Source 2 çıkarsınlar. Ve oyun tekrardan canlanmış olur.
 
Ya kanka ne alaka allah askina? Source 2 degil de yeni oyun istiyoruz ne demek? Counter Strike yapmislar iste adamlar bitti gitti. Direk oyunun motoru degisti yani yeni bir oyun oldu. CS2 demelerinin sebebi de bu zaten.
 
Evet başlıkta da belirttigim gibi bence biz yeni bir motor yerine direkt olarak yeni bir CS oyunu istyoruz. Cunku motor degistiginde maksimum 2-3 grafik degisir isiklandirma vs eklenir belki biraz movement ve silah mekanikleri degistirilir ama cok daha ilerisine gececigini sanmiyorum. Simdi neden boyle dedin diyenler olacak bizim beklentimiz gordugum karadariyla bu oyundan bu oyuna gecilmesi gibi bir şey:

Eki Görüntüle 1506813

Eki Görüntüle 1506814

Tamam yukselir eyvallah ama bu kadar olacagini pek sanmiyorum. Gerci bir yandan bakinca da karsimizda olan firma Valve ve su ana kadar yaptigi oyunlarin cogu bana gore cok basarili oyunlar. Portal serisi olsun hl serisi olsun Left 4 Dead olsun hepsi guzel oyunlar bana gore. Bizi (ya da beni) sasirtip bu kadar buyuk bir guncellemede getirebilir. Sizin yorumlarinizi bekliyorum.
yeni oyun cıksa bile yine aynı olur sade fps oyunundan sade yenilikler
 
Ya kanka ne alaka Allah askina? Source 2 degil de yeni oyun istiyoruz ne demek? Counter-Strike yapmislar iste adamlar bitti gitti. Direk oyunun motoru degisti yani yeni bir oyun oldu. CS2 demelerinin sebebi de bu zaten.

Yeni oyun cıksa bile yine aynı olur sade FPS oyunundan sade yenilikler.

Konu gecen senenin ben de hatalarimi gordum arkadaşlar demek istedigimi de tam anlatamamisim ozur dilerim, burada demek istedigim insanlarin bir kisminin beklentisini cok buyuk tutmasi ve sanki boyle her sey sifirdan farkli bir oyun olcakmis gibi dusunmeleri su anda oyun gayet iyi, modlar basligi degistirince de olay daha baska yerlere gitmesi.
 
CS GO nun pazarı öyle bir büyükki farklı bir oyuna geçilirse içerisinde yüz binlerce doların döndüğü cs go pazarı yerle bir olur,kimse cs 2 ye bakmaz.Ve ayrıca sadece grafik değil oynanıştada güncellemeler var.Tick olayı kaldırılıp sub tick olayı getirildi.Buda artık ben adama vurdum ama mermi gitmedi gibi şeyleri ortadan kaldırılıyor.Smokelara güncelleme geldi,artık 2 tarafta smoğu aynı şekilde görecek.One say smokelar kaldırılacak yani.Ayrıca smokeların içine bomba atıldığında smoke bir süreligine dağılacak ve bizde arkasını görebileceğiz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı