NoNAME5252 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #1 Kasanın ön panelinde balon balon jelatin var çıkartmak istiyorum ama çıkartamadım. Biraz takıntılıyım kasa konusunda. Şimdiden teşekkürler. Dosya Ekleri IMG20220106002300.jpg 84,8 KB · Görüntüleme: 119
Kasanın ön panelinde balon balon jelatin var çıkartmak istiyorum ama çıkartamadım. Biraz takıntılıyım kasa konusunda. Şimdiden teşekkürler.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.141 Makaleler 3 Çözümler 194 6 Ocak 2022 #2 Köşelerinden çıkartmayı denediniz mi? Eğer çıkıntı yoksa bıçakla ince bir kesik atıp sökmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Köşelerinden çıkartmayı denediniz mi? Eğer çıkıntı yoksa bıçakla ince bir kesik atıp sökmeyi deneyin.
KS KS NoNAME5252 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #3 ItsAllGoodman dedi: Köşelerinden çıkartmayı denediniz mi? Eğer çıkıntı yoksa bıçakla ince bir kesik atıp sökmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Çıkan türden mi acaba kasa yeni geldi zarar vermek istemiyorum. Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: Köşelerinden çıkartmayı denediniz mi? Eğer çıkıntı yoksa bıçakla ince bir kesik atıp sökmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Çıkan türden mi acaba kasa yeni geldi zarar vermek istemiyorum.
Radian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer CIA Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #4 @NoNAME5252 Aynı kasaya sahibim ben jelatini geldiği gibi sökmüştüm. Artı 0 Eksi
Berkay4154 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 3.624 Çözümler 24 6 Ocak 2022 #5 NoNAME5252 dedi: Çıkan türden mi acaba kasa yeni geldi zarar vermek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı kasa bende de var. Çıkıyor ancak beni öyle çok uğraştırmamıştı. Olmadı aşağıdan yukarıya doğru çekerek ön kapağı çıkarıp öyle çıkartın. Artı 0 Eksi
NoNAME5252 dedi: Çıkan türden mi acaba kasa yeni geldi zarar vermek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı kasa bende de var. Çıkıyor ancak beni öyle çok uğraştırmamıştı. Olmadı aşağıdan yukarıya doğru çekerek ön kapağı çıkarıp öyle çıkartın.
KS KS NoNAME5252 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #6 Radian dedi: @NoNAME5252 aynı kasaya sahibim ben jelatini geldiği gibi sökmüştüm. Genişletmek için tıkla... Köpük köpük vakumlamış gibi çıkacağa benzemiyor. Artı 0 Eksi
Radian dedi: @NoNAME5252 aynı kasaya sahibim ben jelatini geldiği gibi sökmüştüm. Genişletmek için tıkla... Köpük köpük vakumlamış gibi çıkacağa benzemiyor.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.917 Makaleler 21 Çözümler 30 6 Ocak 2022 #7 Aynı kasa bende var, çıkıyor hocam. Olmadı sivri olmayan bir şeyle bir kesik atarsınız. Artı 0 Eksi
KS KS NoNAME5252 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #8 Berkay4154 dedi: Aynı kasa bende de var. Çıkıyor ancak beni öyle çok uğraştırmamıştı. Olmadı aşağıdan yukarıya doğru çekerek ön kapağı çıkarıp öyle çıkartın. Genişletmek için tıkla... Ön kapak çıkık ama şu jelatin vakumlamışlar sanki 40dk dır uğraşıyorum. Artı 0 Eksi
Berkay4154 dedi: Aynı kasa bende de var. Çıkıyor ancak beni öyle çok uğraştırmamıştı. Olmadı aşağıdan yukarıya doğru çekerek ön kapağı çıkarıp öyle çıkartın. Genişletmek için tıkla... Ön kapak çıkık ama şu jelatin vakumlamışlar sanki 40dk dır uğraşıyorum.
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.968 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 6 Ocak 2022 #9 Üzerinden kesmeniz lazim veya baloncuk olan noktaya iğne veya bir kürdan sokarak delin, oradan ilerletirsiniz. Anlaşılan kenarlardan vakumlanmış. Artı 0 Eksi
Üzerinden kesmeniz lazim veya baloncuk olan noktaya iğne veya bir kürdan sokarak delin, oradan ilerletirsiniz. Anlaşılan kenarlardan vakumlanmış.
KS KS NoNAME5252 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #10 Quantum9 dedi: Üzerinden kesmeniz lazim veya baloncuk olan noktaya iğne veya bir kürdan sokarak delin, oradan ilerletirsiniz. Anlaşılan kenarlardan vakumlanmış. Genişletmek için tıkla... Şişik değil nokta nokta kenarları vakumlu dediğiniz gibi hatta kenar değil her taraf vakumlu bu vakumu neyle sökebilirim fikriniz var mı? Artı 0 Eksi
Quantum9 dedi: Üzerinden kesmeniz lazim veya baloncuk olan noktaya iğne veya bir kürdan sokarak delin, oradan ilerletirsiniz. Anlaşılan kenarlardan vakumlanmış. Genişletmek için tıkla... Şişik değil nokta nokta kenarları vakumlu dediğiniz gibi hatta kenar değil her taraf vakumlu bu vakumu neyle sökebilirim fikriniz var mı?