Speedtest sonuclarınız nasıl?

TurkNet'de sorun yaşarsan Türk Telekom ilgileniyor fakat Türk Telekom kendi müşterisine daha cok öncelik gosterirken X firmalara geç bakıyor ve sorunlarında çözümü cok zor oluyor bufa X firmadan cıkma nedeniniz oluyor ama Türk Telekom'da geçerseniz sorununuzu 1 gün icinde cozuyorlar kendi tecrübem ile Netspeed Türk Telekom TurkNet Millenicom vb firmalar kullanmış biri olarak diyorum.
Çekinme sebebim o zaten. Bir sorun olduğunda anına çözülmesi lazım çünkü evde yaptığım başka bir şey yok benim. Televizyon falan izlemem her şeyi internetten bilgisayarımdan hallediyorum.
Açıklamak gerekirse altyapında TurkNet'in GigaFiber özelliği yok ise boşuna geçme. GigaFiber geldiğinde 1 aylık ücretsiz deneme hakkını sana veriyorlar. Denersin memnun kalırsan (ben kaldım) devam ettirebilirsin. Taahhüt olayının olmaması birçok dertten seni koruyor en azından.
Sanırım bizim burada fiber yok sorguladığım da hipernet diyor.
 
Superonline kullanıyorum, genelde paketin bitmesine birkaç gün kala indirim yapıyorlar, onu bekliyorum açıkçası.

Her firma icin gecerli genelde özellikle Türk Telekom salıyorum 50Mbps paket kullan aynı fiyata 100Mbps verelim diyorlar şaka gibi efsane ya da hayır derse nfiyat düşürüp üst paket tanımlayalım diyorlar.
 
TurkNet GigaFiber kullanıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam kablom CAT6 değil. Şu an evde 1 telefon ve benim bilgisayarım bağlı arkada indirme açık değil.

Benim imkansız hayalim.

1643020469875.png
 
Çekinme sebebim o zaten. Bir sorun olduğunda anına çözülmesi lazım çünkü evde yaptığım başka bir şey yok benim. Televizyon falan izlemem her şeyi internetten bilgisayarımdan hallediyorum.

Sanırım bizim burada fiber yok sorguladığım da HiperNet diyor.

VDSL2 detaylı GIBIRNet üzerinden yaparsanız detaylı bilgi sunuyor altyapı testinde.
 
Sorun yaşamayacağından emin olabilirsin. Benim babam da TurkNet geçmek istemiyordu sorun yaşamaktan korkuyordu fakat inat ile geçirdim. Çünkü altyapımız 20Mbps indirme ve 3Mbps yükleme veriyordu. TurkNet GigaFiber geldi hemen geçirdim.
Gigafiber her yerde yok. Sorun yaşarsa çözülmesi uzun sürüyor. TT en azından sorun yaşandığında direkt ilgileniyor.
 

Bende o yollardan geçtim ADSL2Plus hat nasıl mı buralara geldim.
Birkaç yıl sıkca aradım şikayetde bulundum düzeldi ama hemen değil.
Modem yenilendi port yenilendi kabin değişti tesisat yenilendi kablo yenilendi paket yükseldi port yükseldi hat değerleri sıfırlandı alman IP'sinden Türk IP e geçildi ve düzeldi.
WhatsApp Image 2022-01-24 at 13.36.05.jpeg
 
GigaFiber her yerde yok. Sorun yaşarsa çözülmesi uzun sürüyor. TT en azından sorun yaşandığında direkt ilgileniyor.

Sanırım "sorun yaşarsa çözülmesi uzun sürüyor." cümlesi kişiden kişiye değişkenlik gösterebiliyor. :D çünkü ne zaman internetimle alakalı bir sorun olsa TurkNet anında ilgileniyor. Bu durum değişkenlik gösterilebilen bir durum olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı