Spider Intel-RTX i5 12400F ve RTX 4060 Ti 16 GB sistem alınır mı?

Vallahi bence 7800XT olanı al 4070 Super'e denk bir kart. Hem sistem DDR5 daha performanslı çalışacaktır.

RAM'leri 3600 yapabilirsin bu arada fiyat farkı az.

Sanırım ekran kartı değişmiyor hocam. :D yanlış anlaşılmasın AMD ekran kartı kullanmak istemiyorum aslında NVIDIA daha hoşuma gidiyor. Teşekkürler hocam öneri için.

Sanırım ekran kartı değişmiyor hocam. :D yanlış anlaşılmasın AMD ekran kartı kullanmak istemiyorum aslında NVIDIA daha hoşuma gidiyor. Teşekkürler hocam öneri için.
Ben kendim 4060 Ti kullanıyorum milletin bu NVIDIA hayranlığını anlamıyorum. Fiyatı iyiydi aldım ama bu fiyata gerçekten o sistem alınmaz. 7800 XT gayet güzel bir kart, 4070'ten daha fazla gelecek vaat ediyor.

Ben kendim 4060 Ti kullanıyorum milletin bu NVIDIA hayranlığını anlamıyorum. Fiyatı iyiydi aldım ama bu fiyata gerçekten o sistem alınmaz. 7800 XT gayet güzel bir kart, 4070'ten daha fazla gelecek vadediyor.

Aslında AMD ekran kartına güvenmiyorum hocam. Yeni olduğu için biraz da ayrıca NVIDIA'nın özellikleri sayesinde daha iyi performans alıyoruz bence.

Aslında AMD ekran kartına güvenmiyorum hocam. Yeni olduğu için biraz da ayrıca NVIDIA'nın özellikleri sayesinde daha iyi performans alıyoruz bence.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pekte alamıyoruz. NVIDIA güzel kartlar üretiyor evet fakat bu AMD kart alınmaz demek değil. Bence bu bütçeyi boşa harcamayın.

Ray Tracing açınca bile performans farkı yok denecek kadar az. Normal performansta çok daha iyi zaten. Ayrıca sistemlerden birinin DDR5 öbürünün DDR4 olduğunu düşünürsek. Burada sinerjideki sistem no brainer gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pekte alamıyoruz. NVIDIA güzel kartlar üretiyor evet fakat bu AMD kart alınmaz demek değil. Bence bu bütçeyi boşa harcamayın.

Ray Tracing açınca bile performans farkı yok denecek kadar az. Normal performansta çok daha iyi zaten. Ayrıca sistemlerden birinin DDR5 öbürünün DDR4 olduğunu düşünürsek. Burada sinerjideki sistem no brainer gibi.

Ancak hocam sitede ekran kartı değişmiyor sanırım ne yapmalıyım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı