CosmicPaweTR
Hectopat
Siz diyorsunuz ya ekran kartını değiştirin diye sitede ekran kartını değiştiremiyorum.Nasıl yani?
Siz diyorsunuz ya ekran kartını değiştirin diye sitede ekran kartını değiştiremiyorum.Nasıl yani?
Ekran kartını değiştirin nerede dedim?Siz diyorsunuz ya ekran kartını değiştirin diye sitede ekran kartını değiştiremiyorum.
Ekran kartını değiştirin nerede dedim?
Attığım linkteki ekran kartı bu bütçedeki hazır sistemler arasında en iyisi. Neden değiştirmek istediğinizi anlamadım. 7800XT fazlasıyla güçlü bir kart.Yani hocam AMD ekran kartını önermiyor musunuz bana yazıştık ya. Performansı vesaire daha iyi ben yanlış yazmışım kusura bakmayın. AMD ekran kartı alacağım o zaman ancak sitede değiştiremiyorum başka sistem öneriniz var mıdır?
Performans daha iyi deği lmi hocam? o yüzden bütçe varken amd ekran kartı almayayım mı?Attığım linkteki ekran kartı bu bütçedeki hazır sistemler arasında en iyisi. Neden değiştirmek istediğinizi anlamadım. 7800XT fazlasıyla güçlü bir kart.
Alın bende onu diyorum. Sistemin tamamı daha iyi.Performans daha iyi deği lmi hocam? o yüzden bütçe varken amd ekran kartı almayayım mı?
Alın bende onu diyorum. Sistemin tamamı daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.