Merhaba ilk defa ek takviye kullancağım düzenli olarak spora gidiyorum ama protein ihtiyacımı karşılayamıyorum bu yüzden kreatin ve protein tozu almak istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Çok profesyonel bir ürün olmasına gerek yok, bütçe dostu olursa iyi olur.
%23 BCAA oranlı, kolay karışan, Danimarka Menşei ham maddeli, B6 vitaminli, Avrupa standartlarında ve GMP sertifikalı. İncele, yorumları oku ve satın al.
www.supplementler.com
Alabileceğiniz en ucuz ve en kaliteli protein tozu budur. Kreatin içermiyor.
Scitec Creatine Monohydrate 500 Gr özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsiniz
%23 BCAA oranlı, kolay karışan, Danimarka Menşei ham maddeli, B6 vitaminli, Avrupa standartlarında ve GMP sertifikalı. İncele, yorumları oku ve satın al.
www.supplementler.com
Alabileceğiniz en ucuz ve en kaliteli protein tozu budur. Kreatin içermiyor.
Scitec Creatine Monohydrate 500 Gr özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsiniz
Aralarında ki servis sayısı gerçekten fazla. Ben kullanmaya başlarsam kreatinli kullanırım herhalde. zararlarına bir göz gezdirdim de klasik geldi fazla alınca mı oluyor acaba?
Aralarında ki servis sayısı gerçekten fazla. Ben kullanmaya başlarsam kreatinli kullanırım herhalde. zararlarına bir göz gezdirdim de klasik geldi fazla alınca mı oluyor acaba?
Optimum Gold Standard Whey Protein Tozu 908 Gr özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsiniz
www.supplementler.com
Uzun dönem bunu kullandım. Net tavsiyemdir. Erken dönemde ek takviyeye yüklenmemesi gerekiyor. Bu takviyeler ciğerlerde birikintiye sebep oluyor. Zararı %100 yok diyemeyiz. Evde yumurta, tavuk yemekle aynı değil bu. İlk 6 aylık aşamada sadece whey protein kullanılsa yeter. Eğer daha uzun ve ağır çalışmak istiyor ise BCA kullanılabilir. Gerisi anlamsız.
Teşekkürler tavsiyeler için.
Bir de protein tozu ile kreatinin günlük alımı nasıl olacak antrenman öncesi sonrası vs. ve öğrenci adamım ilk birini sonra birisini alacağım ilk hangisini almalıyım.
Teşekkürler tavsiyeler için.
Bir de protein tozu ile kreatinin günlük alımı nasıl olacak antrenman öncesi sonrası vs. ve öğrenci adamım ilk birini sonra birisini alacağım ilk hangisini almalıyım.