Spor programı nasıl?

mnms

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Ben bugün spora başladım ve hocadan program talep ettim. Belimi kolumu falan ölçtü ve bu şekilde bir program verdi ama 1 gün için bu kadar hareket fazla değil mi? Ve çok fazla çok farklı kas gruplarını tek günde çalışmak iyi olur mu ki?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250701_134415_GYMFIT.jpg
    Screenshot_20250701_134415_GYMFIT.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_20250701_134422_GYMFIT.jpg
    Screenshot_20250701_134422_GYMFIT.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_20250701_134426_GYMFIT.jpg
    Screenshot_20250701_134426_GYMFIT.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20250701_134430_GYMFIT.jpg
    Screenshot_20250701_134430_GYMFIT.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 70
Merhaba arkadaşlar. Ben bugün spora başladım ve hocadan program talep ettim. Belimi kolumu falan ölçtü ve bu şekilde bir program verdi ama 1 gün için bu kadar hareket fazla değil mi? Ve çok fazla çok farklı kas gruplarını tek günde çalışmak iyi olur mu ki?

Yenisin diye full body program yapmış sonrasında kendi programını kendin yaparsın.

Pekiya bu programa ne kadar devam edeyim o zaman hocam.

2 hafta yeter ama yenisin o yüzden çok dayanamayabilirsin full disiplinli git belli bir süreden sonra alışacaksın yeterli sürekli git ve tükenişe git.

Kilon ve yağ oranın kaç bu arada ?

2 hafta yeter ama yenisin o yüzden çok dayanamayabilirsin full disiplinli git belli bir süreden sonra alışacaksın yeterli sürekli git ve tükenişe git.
Elimden geleni yapacağımda spor salonun yorumlarda bi garibime gitti hocam , çoğu alet bozuktu falan yazmışlar çoğu sağlamdı aynı yere mi gittim şaşırdım valla , hata birisinin 15 yaşındaki çocuğunu durup dururken dövmüşler ama bana pek inandirici gelmedi sahte yorumlar sanırım. Sahte değilse sorunlu tiplerle uğraşmak istemem.

Bu antrenman programını yapman tahmini günde 1.20 saatini fln alır her kas grubunu eklemiş hocan. 1-2 ay yap sonra split e geçersin.

Pekiya bu programa ne kadar devam edeyim o zaman hocam.

Bir de tahminen bunların hepsini yapmak ne kadar sürer 2 saat falan sürermi.

Kardio yazdığına göre biraz fazla kilon var kardioyu iyi yap.
Kardio haricinde diğer hareketlerde 1.45-2 saat sürer fazla sürerse çok dinlendiğin anlamına gelir.
Bu sporda gelişmenin sırrı tükeniş son tekrarını attığında kolun titriyor ve kıpkırmızı olmuş olman gerek.

Fullbody yazmış, 3 ay yap minimum bu programı 3 kez gidebilirsin haftalık. Yeni başladığın için vücudun hızlıca gelişecek. Temel hareketlerden şaşma bench press - dumbell press, - Lat pulldown - herhangi bir row, leg press squat vs. Yan omuzunu muhakkak çalış. Shoulder press de ekle. Tükenişe gidip 3-4x12 yapabilirsin bunları 3 ay boyunca önemli ölçüde gelişim yakalarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı