Kanka 3 aydır yapıyorsan büyük ihtimal ya formla ilgili sıkıntın vardır ya da tükenişle daha çok onlara dikkat et.
"RIR 1 ya da tükeniş"![]()
Her set tükeniş dediğine emin misin?
Hocam ikisinden de kesinlikle eminim sıkıntı yok.
"Rır 1 ya da tükeniş"
3 aylıkken zor ama illa başka bir program istiyorsan Cbum'un PPL'i var.
Lateral raisede ne bekliyorsun rir 2 mi yazsın adam.
Bir kas için her ilerleyen set öncekinden daha az uyarı sağlar. Öyle ki en çok uyarıyı veren set ilk settir. Hatta ilk setten sonraki uyarı o kadar düşer ki ilk setin verdiği uyarıyı taklit edebilmek için 5 set daha yapılması gerekiyor. Yani 2 setten üstünün bir mantığı yok. Ki zaten tükenişe gitmeye de gerek yok cepte 1-2 tekrar bıraksan aynı kas gelişimini alıp daha az bitkinlik ve kas hasarı oluşturup daha hızlı toparlanacaksın.Beyond failure saçmalıktan ibaretAyrıca göğüs, biceps, arka bacak, arka kol gibi geç toparlanan bölgelerde 3-4 set üst üste tükenişin nasıl bir mantığı var?
PPLxUpper Lower programlarına bakabilirsin.Hocam siz önerir misiniz bir program.
Biceps ve triceps en hızlı toparlanan kas bölgeleridir internette tavsiye vermeden önce konuştuğun konuda biraz bilgin olsun.
Konumuz kasların iyileşme hızı ya hani?Bu makaleyi ben de biliyorum bu antrenman sırasında değil antrenman sonrasındaki iyileşme sürecinden bahsediyor Google'da bulduğun ilk makaleyi daha okumadan atman güzel olmamış.
Biliyorsanız şu kısmı da okumuş olmalıydınızBu makaleyi ben de biliyorum bu antrenman sırasında değil antrenman sonrasındaki iyileşme sürecinden bahsediyor Google'da bulduğun ilk makaleyi daha okumadan atman güzel olmamış.
Dikkat edersen araştırmanın her tarafında post-workout yazıyor ingilizcen var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.