flaree
Hectopat
Daha fazla
Teşekkürler hocam. Peki ilk kayıt olduğunda ne yaptın benim ne yapmam gerekiyor. Hoca gösteriyor mu hareketleri yoksa kendin mi öğrendin?
Teşekkürler zaten çok kilolu gozukmuyorum ama ilginç bir şekilde göbek çok az var hiç yok gibi ama bacaklarim kalın o beni rahatsız ediyor.
Evet.
Orada hocalar var onlar sana yardımcı olurlar, sen hocaların dediği şeylere uy sıkı diyetini yap ağırlık antrenmanını yap kardiyonu eksik bırakma kendin bile yeni halini tanıyamazsın. Baktın hocalar çok ilgili değiller mesela benim buradaki spor hocam benimle çok ilgilenmedi bende kendi programımı ve diyetimi hazırladım. Sende bunu fark edersen yine buradan yardım alabilirsin unutma utanılacak bir şey değil bu hepimiz bu yollardan geçtik kafana takma fazla. Göbek içinde haftada 2-3 gününde karın çalış her gün çalışma bir etkisini görmezsin. Bir de bu ara Instagram'da ilaçlı olarak video atıp natural kardeşlerimizle dalga geçen şahsiyetler var bunları kafana takma sen natural olarak 1-2 yıl yapıp onlar 3 ayda senin gibi olsalarda sen sporu bir gün bırakırsan o vücudun senden tekrar kaybolması yine yıllarını alır ama o sözde kaslı, ilaçlı, erkek(iğneyi kıçından yiyen) arkadaşların vücüdu 3 ayda hiç spor yapmamış birine döner. Sen sen ol hızlı gelişcem diye iğne işine girme.