Spor salonuna gitmeden önce evde ne yapabilirim?

Mesela steroidsiz bir vücut örnek atabilir misiniz? Nasıl anladınız?

Bir kişinin steroidli olduğunu sporda değilken evde sokakta veya spor salonu bir yerde gördüğünde eğer sanki pump olmuş gibi duruyorsa damarlar o biçim belli buna ek olarak omuzlar oldukça yuvarlak top gibiyse direk steroidlidir anında anlaşılır doğal vücutda top gibi omuz olmaz ve 7/24 pumplu gibi görünmez damarlar o kadar belli değildir.

1. videokdaki arkadaş %100 ilaçlı olduğunu iddia ediyorum.

Bir kişinin steroidli olduğunu sporda değilken evde sokakta veya spor salonu bir yerde gördüğünde eğer sanki pump olmuş gibi duruyorsa damarlar o biçim belli buna ek olarak omuzlar oldukça yuvarlak top gibiyse direk steroidlidir anında anlaşılır doğal vücutda top gibi omuz olmaz ve 7/24 pumplu gibi görünmez damarlar o kadar belli değildir.

Peki videoda ki kişinin pump yapıp yapmadığı nereden biliyorsunuz? Ve hala steroidsiz bir vücut örnek atmanızı rica ediyorum, merak ettim steroidsiz nasıl bir vücut yapılabilir neredeyse en iyi diyebileceğiniz?

@596802, ek olarak pump yapıp yapmadığını buradan anlıyamayacağımızı kenara bırakırsam(Başka bir şekil ile anlıyabiliyorsanız tabii durum değişebilir.), omuzları bana sorarsanız öyle top gibi falan durmuyor.

Peki videoda ki kişinin pump yapıp yapmadığı nereden biliyorsunuz? Ve hala steroidsiz bir vücut örnek atmanızı rica ediyorum, merak ettim steroidsiz nasıl bir vücut yapılabilir neredeyse en iyi diyebileceğiniz?
IMG_2893.jpeg

Misal bu internete steroidsiz vücut yazdım ve bu çıktı karşıma bu arkadaş kimdir tanımıyorum ama vücuduna bak omuzlar top gibi değil hafif yuvarlak damarlar patlayacak kadar şiş değil vücut hatları belli ama derin değil ki bu vücut bile 2 yıldan önce olmaz

İlla ağır kür steroid olmaz zorunda değil hafif kürlerde var.

Örneğin zyzz jon skywalker david laid gibi insanlarda bakınca doğal gibi geliyor ama zyzz ilaçtan öldü diğer ikisi de ilaçlı olduğu yıllardır söylüyor yani steroid deyince hemen arnold ronnie coleman gelmesin her türden steroid mevcut küre bağlı bir şey steroidsiz vücut belli bir yere kadar olur.

IMG_2893.jpeg

Misal bu internete steroidsiz vücut yazdım ve bu çıktı karşıma bu arkadaş kimdir tanımıyorum ama vücuduna bak omuzlar top gibi değil hafif yuvarlak damarlar patlayacak kadar şiş değil vücut hatları belli ama derin değil ki bu vücut bile 2 yıldan önce olmaz

İlla ağır kür steroid olmaz zorunda değil hafif kürlerde var.

Örneğin zyzz jon skywalker david laid gibi insanlarda bakınca doğal gibi geliyor ama zyzz ilaçtan öldü diğer ikisi de ilaçlı olduğu yıllardır söylüyor yani steroid deyince hemen arnold ronnie coleman gelmesin her türden steroid mevcut küre bağlı bir şey steroidsiz vücut belli bir yere kadar olur.
@quickLAT

Eki Görüntüle 1794883

Ben vücut için bir süre belirtmedim, konu sahibi yakın zamanda spora başlayacağını ve bundan önce evde neler yapabileceğini söylemiş gördüğüm üzere. Attığınız fotoğrafa gelicek olursam, videoda ki gibi bir poz ve yakınlık yok gibi duruyorki bunu geçsekte genetik faktörler de sanırım küçünsenmeyecek şekilde olabilir diye düşünüyorum, ve bana hala 1.videoda ki kişinin omuzları öyle abartı durmuyor gibi geliyor ve bu adam ile 1.videoda ki kişinin arasında biri steroidli, biri steroidsiz diyebileceğimiz bir farkda göremiyorum öyle büyük. Bu yüzden o 1.videoda ki kişiye steroidli dediğiniz için, öyle bir vücut steroidsiz olmaz dediğinizi varsaydım ve bu attığınız kişi ile arasında öyle dediğim gibi bir fark göremedim. Ki videoda ki kişi kür kullanıyor olsa bile, benim değinmek istediğim nokta kürsüz öyle bir vücut yapamama kısmı yanlış anlamadıysam sizi.

Sonradan yazıklarınızı okudum bu arada, onlar ile birlikte yazdım.

Son düzenleme:
Ben vücut için bir süre belirtmedim, konu sahibi yakın zamanda spora başlayacağını ve bundan önce evde neler yapabileceğini söylemiş gördüğüm üzere. Attığınız fotoğrafa gelecek olursam, videoda ki gibi bir poz ve yakınlık yok gibi duruyor ki bunu geçsekte genetik faktörler de sanırım küçünsenmeyecek şekilde olabilir diye düşünüyorum, ve bana hala 1.videoda ki kişinin omuzları öyle abartı durmuyor gibi geliyor ve bu adam ile 1.videoda ki kişinin arasında biri steroidli, biri steroidsiz diyebileceğimiz bir farkda göremiyorum öyle büyük. Bu yüzden o 1.videoda ki kişiye steroidli dediğiniz için, öyle bir vücut steroidsiz olmaz dediğinizi varsaydım ve bu attığınız kişi ile arasında öyle dediğim gibi bir fark göremedim. Ki videoda ki kişi kür kullanıyor olsa bile, benim değinmek istediğim nokta kürsüz öyle bir vücut yapamama kısmı yanlış anlamadıysam sizi.

Sonradan yazıklarınızı okudum bu arada, onlar ile birlikte yazdım.

Yani şu an tabii piyasa belli 20 yaşında ilaç deposu adam 16 yaşındayım veganım diyor insanlarla alay ediyor herkes ben tekrar söylüyorum ben bir insanın steroidli olup olmadığını bakar bakmaz anlarım iddia ediyorum şimdi doğal olarak vücut nasıl olur ya zayıf fit hafiften kaslı olursun ya da biraz yağlı daha iri olursun ama ben hem iri olayım hem yağsız olayım işte 90 kilo olayım %7 yağ oranım olsun takır takır karın kasları bunlar ilaçsız imkansız ha dediğim gibi 70 kilo yağ oranı az fit bir vücut yapılır ya da 90 100 kilo ama yağlı iri vücut bunun raconu bu vücut derin hatlar olan damarlar takır takır 6'lı karın kasları bunlar ilaçsız imkansız bunları zaten biliyorsundur her neyse konuyu büyütmeye gerek yok arkadaşımız evde şınav barfiks bunları yapsın yeter ha 1 ayda hiçbir şey olmayacaktır ama en azından vücudun hamlığı gider sonra salona başlayınca zaman içinde vücudunu geliştirir.

Kimisi hayvan gibi ilaç kullanır ama bir doğal kadar olamaz, kimisi hiç ilaç kullanmadan bahsettiğiniz vücutlar gibi olur. Gördüğü herkese iğneli diyen salak elemanlar gibi yapınmayın. Ki bu vücut da natürel olarak ulaşılabilecek bir vücut, kendinizle diğer herkesi bir tutmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı