Spor salonuna gitmekten utanmak

Okuldan saat 4'te geliyorum. Hangi saatlerde gitmemi önerirsiniz?

İlk gidişte normal bir şey, ben de yaşamıştım ama şunu söylemeliyim ki gerçekten orada kimse kimsenin umurunda olmuyor hatta yardımcı olanlar bile oluyor. Mesela ben ilk gittiğimde bir makinenin nasıl ayarlandığını bilmediğim için uğraşırken sağ olsun bir tane benden yaşça büyük biri gelip göstermişti. Hareketleri de zaten ilk gittiğin gün hocayı bul ve ilk günüm de zaten o senin vücut ölçülerini alıp ona göre bir program hazırlayacak ve hareketleri gösterecektir. Geliş gidiş ise kesinlikle akşam olmasın çünkü nereye gidersen git tüm Fitnesslar da akşam saatleri çok kalabalık oluyor.

Okuldan saat 4'te geliyorum. Hangi saatlerde gitmemi önerirsiniz?
Aslında ne kadar erken gidersen o kadar iyi olur (boş olur salon) istediğin yere istediğin zaman geçe bilirsin 5-6-7 den sonra kalabalıklaşıyor.

Sakın egonuza yenilip kaldırabilirdiğinizden ağır kaldırmaya çalışmayın. Hem sakatlanma riski var, hem de doğru şekilde yapamayacağınız için bir işe yaramama ihtimali. Kimse size ne kadar ağırlıkla çalışıyor diye bakmıyor herkes kendi derdinde ve hepsi de ilk başlarda hafif kaldırıyordu. Gayet normal bir durum yani bu.

Merhaba. İlk defa spor salonuna gideceğim ancak içimde bir korku ve utanma var. Ayrıca hareketleri bilmiyorum. Nasıl yapılacağını vs. bilmiyorum. Ne yapabilirim?

Kimsenin umurunda bile olmaz YouTube video izleyerek hareketleri öğrenebilirsin.

Arkadaşım aç deadlift girdikten sonra salonda bayıldı.
Sakın ama sakın aç gitmeyin.
Ciddi anlamda bayıldı serum falan takmışlar hastanede.

Benden bahsediyor arkadaş.
Hoş bir durum değil aç gitmek ben yine doyduğumu sanmıştım fakat gidince hiç de öyle olmadı 2 set girdikten sonra tuvalete gidiyorum dedim yerde uyandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…