Spor salonuna gitmeye utanıyorum

alfarrow

Hectopat
Yer
Volgograd, Rusya
Daha fazla  
Merhaba pazartesi günü bir arkadaşımla spor salonuna yazılmaya karar verdik ama benim kaygılarım var. Ben çok güçlü biri değilim evde 5 kg dambılla rahat çalışıyorum. Haltere de 20 kg takip biceps curl yapıyorum ama spor salonunda 5 kg ile çalışsam benimle dalga geçerler mı veya gitmeli miyim ya da evde kendi imkanlarımla mi çalışmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse annesinin karnından 120 kilo bench press yaparak doğmadı. Herkesin en başta ağırlıkları düşüktü. Kimisi aşırı kilolu, kimisi aşırı zayıftı. Gelişim dediğimiz şey süreç gerektiren bir şeydir.

Kimse ne dalgaya alabilir, ne alaya alabilir rahatlıkla spor salonuna gidebilirsiniz.

Merhaba pazartesi günü bir arkadaşımla spor salonuna yazılmaya karar verdik ama benim kaygılarım var. Ben çok güçlü biri değilim evde 5 kg dambılla rahat çalışıyorum. Haltere de 20 kg takip biceps curl yapıyorum ama spor salonunda 5 kg ile çalışsam benimle dalga geçerler mı veya gitmeli miyim ya da evde kendi imkanlarımla mi çalışmalıyım?
Ben Mac Fitte 1 yıl spor yaptım, hiç öyle tavırlarla karşılaşmadım, birde karşılaşsan ne olacak ki oradaki insanlarda sana düşman gibi bakmıyorlar zaten herkes kendi sporunda yani dünya senin etrafında dönmüyor ondan dolayı sporunu yap geç.

Hocam bir şeyi yapmamak için her zaman milyon tane sebep vardır. Yoksa bile zorlarsanız bulursunuz. Atılımcı olmak, korkularla yüzleşmek her zaman iyidir. Biri tipinizi beğenmez diye yüz maskesiyle dolaşmıyorsunuz değil mi? Düşük ağırlık kaldırdığınız için dalga geçecekler diye de spor salonundan kaçmayın. İkisi de mantıken aynı şey çünkü. Zaten 5 kg da başlangıç için normal hocam. 1-2 ile çalışanlar var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı