Spor salonunda ilk gün nasıl olur?

jantirookaie

Femtopat
Yarın kayıt yaptırmaya gideceğim. İlk gün hangi hareketleri yaparız ve yanımda ne götürmeliyim yardımcı olur musunuz? Bir de boy kilo ölçümü yapıyorlar mı orada? Biraz saçma bir soru oldu mazur görün. 🙂

Temiz havlu, ayakkabı getirin. Yedek kıyafetiniz olsun. Bunların haricinde boy-kilo ölçümü yapabiliyorsunuz. Aletlerin kullanımını, hangi hareketleri yapacağınızı az bir araştırmayla öğrenebilirsiniz. İlk başlayanlar full body programlarla çalışırlar.

İlk başladığında zaten yanında koç olacak sana yardımcı olacak, seni güzelce ısıtacak ısınman bittiğinde yavaş yavaş, ufak tefek hareketlere geçiceksin. Arkadaş edinmeye bak veya samimi arkadaşın varsa oda üye olsun kendini iyi hissedersin.

Bir de yanına zaten temel olacak ama temiz kıyafet bulundur, havlu al yanına atıyorum bench gireceksin orayı kullanan çok insan var terleri oraya geçiyor biliyosundur, havlunu oraya koy 2havlu alsan yeter birini vücudunu silmek için, birini yapıcağın yere koyman için faydalı olabilir, son olarak da asla aksatma içindeki gitmek isteyen hevesin, 1 gün bile gitmesen kayboluyor.

Yarın kayıt yaptırmaya gideceğim. İlk gün hangi hareketleri yaparız ve yanımda ne götürmeliyim yardımcı olur musunuz? Bir de boy kilo ölçümü yapıyorlar mı orada? Biraz saçma bir soru oldu mazur görün. 🙂
Temiz ayakkabı havlu atlet su götür arkadaşınla gitme arkadaşın bırakınca sende bırakıcaksın çünkü boy kilo olcumu için aç gitmen lazım ilk günler fullbody gir hamlığını at ondan sonra bölge bölge çalıs

son olarak da asla aksatma içindeki gitmek isteyen hevesin, 1 gün bile gitmesen kayboluyor.
Katılıyorum 1 gün gitmedim evde tadilat vs vardı o gün gitmedim ondan sonrada heves gitti dahada gidemedim

Temiz ayakkabı havlu atlet su götür arkadaşınla gitme arkadaşın bırakınca sende bırakıcaksın çünkü boy kilo olcumu için aç gitmen lazım ilk günler fullbody gir hamlığını at ondan sonra bölge bölge çalıs

Katılıyorum 1 gün gitmedim evde tadilat vs vardı o gün gitmedim ondan sonrada heves gitti dahada gidemedim
20yaşıma girdim 5 yaşımdan beri güreş yapıyofum bayağı derecelerim vardı, yaşadığım yer yüzünden sıkılmıştım artık 1hafta falan gitmedim, şimdi evde obez obez geziniyom.

Bir de kendini fazla zorlama ağırlıklarda yapabildiğin ağırlıkda Max tekrar yap, ertesi hafta set uzat ya da tekrar uzat, ağırlık arttır ama sana önerim, kol, sırt, bacak ısınmayı asla unutma yapmadan önce sonra yatamazsın ağrıdan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı