Spor salonunda rastgele hareketler yapılır mı?

Kaskocu

Picopat
Daha fazla  
Hocam ben bir haftadır gym e gidiyorum. Bir antrenör bana dedi ki fullbody çalış dedi ilk haftalar. Ben onun dediklerini yaptıkdan sonra kafama göre takılıyorum salonda. Bir sıkıntısı olur mu?

Bir standart oluştur ve takip et. Random çalışınca hem acemice görünür hem de çevredekiler sürekli sana öğretmeye çalışıp farkında olmadan moralini bozarlar.

Antrenörün sana ayarlayacağı program ile daha hızlı gelişme sağlarsın, antrenör yoksa bir sürü spor içeriği sunan YouTuber var ücretsiz programlar yapıyorlar, onlara da göz atabilirsin, tamamen serbest çalışmandan daha iyidir.

Bir standart oluştur ve takip et. Random çalışınca hem acemice görünür hem de çevredekiler sürekli sana öğretmeye çalışıp farkında olmadan moralini bozarlar.

Hocam moral tarzı şeylere takılmam nasıl göründüğü önemli değil bence. Ben gelişim açısından bir sıkıntı olur mu diye sordum.

Hocam ben bir haftadır gym e gidiyorum. Bir antrenör bana dedi ki fullbody çalış dedi ilk haftalar. Ben onun dediklerini yaptıkdan sonra kafama göre takılıyorum salonda. Bir sıkıntısı olur mu?

Normal antrenmanını bitirdikten sonra yaparsan sadece daha fazla kası yormuş olursun.

Bence random calismak senin icin iyi olmaz kendine haftalik bir çalışma listesi olustur ona gore çalış

bizim salondaki 55+ yaşındaki dayılar geldi aklıma onlarda ortaya karışık ne varsa giriyorlar 2. hafta bidaha salona gelmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…