Spor ve bilgisayar için kulaklık önerisi

Caner Karagöz

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Spor yaparken ve aynı zamanda DC'de arkadaşlarımla konuşabilmek için kablosuz kulaklık arıyorum. Bütçem 200 TL civarı. Xiaomi Mi Basic 2 düşünüyorum fakat stokta yok ve çakması çok var güvenemiyorum. Orijinal satış linki bulabilirseniz stokta önceliğim o olacak. Ayrıyeten tavsiyelere açığım. Mikrofonlu olmasına dikkat ediyorum.

Bunu 1 aydır genelde bisiklet sürerken ve kampüse giderken kullanıyorum, ahım şahım bir ses kalitesi yok ama kötü de değil. Şarjı 7 saatten fazla gidiyor tek kullanımda. Kutusuyla birlikte de 18 saate kadar şarj süresi var. 1 aydır mikrofonunu deneme şansım olmadı, telefondan ses kaydedince niyeyse telefonun üzerindeki mikrofonu kullanıyor program. Kulağımdan düşme falan yapmadı normal kullanımda. Bisiklet sürerken bandana taktığım için spor anında düşer mi bilmiyorum ama evde süpürge falan yaparken de takıyorum, düşmedi hiç. Geçen ay 149 liraya almıştım bu site üzerinden, burada fiyatı artmış, daha düşük olan yerlerden alabilirsiniz:

Bu arada gerçekten 1 aydır mikrofonu hiç lazım olmadığı için deneyimleyemedim, ben de çok merak ediyorum :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı