Spor yaparken fazla yemek mantıklı mı?

fall0lich

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben şu an kas kazanmaya çalışıyorum günde 3 öğün yiyorum. Genellikle akşamları spor yaptığım için protein ve karbonhidrat içeren gıdaları fazla tüketiyorum. Bu mantıklı mı yoksa spor diyetle mi yapılır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cut / Definasyon, bulk. Bunlar nedir, araştırmanı yapabilirsin. Ağır Sağlam youtube kanalının bu konu hakkında çok güzel videoları var, izleyebilirsin.

İmkan var ise kesinlikle iyi bir PT ile çalışmak gerekir. Kas kütlesi kazanmak istediğini söylemişsin, protein ağırlıklı beslenirken enerjik kalabilmen için karbonhidrat da tüketmen lazım, bol su da içmen lazım. İyi bir PT ne kadar karbonhidrat ne kadar protein alman gerektiğini vücuduna bakarak hesaplayıp sana söyleyecektir.

Cut / Definasyon, bulk. Bunlar nedir, araştırmanı yapabilirsin. Ağır Sağlam youtube kanalının bu konu hakkında çok güzel videoları var, izleyebilirsin.

İmkan var ise kesinlikle iyi bir PT ile çalışmak gerekir. Kas kütlesi kazanmak istediğini söylemişsin, protein ağırlıklı beslenirken enerjik kalabilmen için karbonhidrat da tüketmen lazım, bol su da içmen lazım. İyi bir PT ne kadar karbonhidrat ne kadar protein alman gerektiğini vücuduna bakarak hesaplayıp sana söyleyecektir.
Hocam o olaylara fazla giremiyorum zaten 7 ay içinde yavaş yavaş vücudumu geliştireceğim ben kick boks yapıyorum okul nedeni ile fazla yapamıyorum onun yerine vücuduma estetik bir görünüm kazandırmaya çalışıyorum boks a tekrar başlayana kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı