Spor yaparken günlük ne kadar protein ve karbonhidrat almak lazım?

CCPB

Femtopat
Daha fazla  
Selam, haftanın 5 günü antrenman yapıyorum ve 2 gün gidip 1 gün dinleniyorum.
Her gün kahvaltıdan sonra 25 gram maltodextrin tüketiyorum, antrenmanlar ve beslenme konusunda fikirlere ihtiyacım var.
Günlük ne kadar protein ve karbonhidrat almam lazım?

bf60b240-e4e0-40d1-9c29-fc7ec4ee65f9.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kilo X2 protein öneririm fazla hareket yapacağım diye verimsiz idman atma kendine göre ağırlık seç progressive overload tarzı takıl hareketleri düzgün yap 2 3 harekete odaklan onları yaparken kendini zorlamaya çalış çok ye çok bas ben bu şekilde yapıyorum.

Kilo X2 protein öneririm fazla hareket yapacağım diye verimsiz idman atma kendine göre ağırlık seç progressive overload tarzı takıl hareketleri düzgün yap 2 3 harekete odaklan onları yaparken kendini zorlamaya çalış çok ye çok bas ben bu şekilde yapıyorum.

Her harekette tukenişe ulaşmaya çalışıyorum peki program nasıl o konuda tavsiyelerin var mı?

Hedefine göre değişir.
Kilox1.6 ideal.

Proteini de karbonhidrati da kilox1.6 yapıyorum o zaman peki maltodextrini günlük kaç gr almami önerirsin.

Son düzenleme:
Karbonhidrat öyle hesaplanmaz kilo almaya çalışıyorsan, rehberimi inceleyebilirsin, her harekette tükenişe gidilmez, overtraining olursun.

Rehberine nereden ulaşabilirim bir de attığım fotoğraftaki antrenmanlardan hangilerinde tukenişe gitmem ya da gitmemem gerekiyor yardımcı olabilir misin?

Rehberine nereden ulaşabilirim bir de attığım fotoğraftaki antrenmanlardan hangilerinde tukenişe gitmem ya da gitmemem gerekiyor yardımcı olabilir misin?
Tükeniş değilde 8-10 tekrar yapabilceğin ağır bir kilo iyi olacaktır, son setleri tükeniş yada drop yapabilirsin.

Tükeniş değil de 8-10 tekrar yapabileceğin ağır bir kilo iyi olacaktır, son setleri tükeniş ya da drop yapabilirsin.

Çoğu hareket 12 tekrar 3 setten oluşuyor son setimde tukeniyorum ve olabildiğince ağır kullanıyorum rehber içinde teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı