Spora başladım, ne yiyebilirim?

Slayer2021

Hectopat
Daha fazla  
Kas yapmaya çalışıyorum önemli olan protein benim için. Et yemek istemiyorum, sevmiyorum fazla. Makarna olur sebze olur öneriniz varsa yardımcı olur musunuz?

Bezelye, mercimek, nohut gibi sebzelerin protein oranı yüksek. Yumurta ile shakelerde yapabilirsin. Benim işime çok yarıyordu protein tuzu kullanmak istemediğim için.
5 yumurta, isteğine bağlı kırmızı meyveler, muz ve fıstık ezmesi Blender'da karıştırıp içiyordum.

Protein olarak tavuk, balık, yumurta, et, süt ve süt ürünleri. Karbonhidrat olarak pirinç, pirinç unu, yulaf, makarna, patates, baklagiller. Yağ olarak zeytinyağı, tereyağı, hindistan cevizi yağı, kuruyemişleri tercih edebilirsin.

Ton balığı ve beyaz et yiyemez misin?

Kas yapmaya çalışıyorum önemli olan protein benim için. Et yemek istemiyorum, sevmiyorum fazla. Makarna olur sebze olur öneriniz varsa yardımcı olur musunuz?

Sevmiyorum demek yanlış olur et yemek zorundasınız gerekirse baharat atın başka şekil pişirin et önemlidir e o zaman canınız istediğinzde spora gidin istemeyince gitmeyin öyle şey olur mu disiplin kazanmak zorundasın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı