Spora başlanır mı?

rainytt

Centipat
Daha fazla  
Normal hayatta çok öz güvensiz ve ezik biriyim. Spora başlayıp biraz olsun kendimi iyi hissetmek istiyorum ancak gitmeyi düşündüğüm spor salonuna giden, beni sevmeyen ve zorbalık yapacak kişiler var (galiba onlar da gideceğim spor salonuna gidiyor). Sizce gitmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir salon varsa ona yazılman daha iyi olur. Spora da küstürmesinler seni. Başka salon yoksa da aynı saatlerde gitmezsin herhalde, koskoca gün her seferinde onları görmezsin. Kimse seni zorbalayacak düzeyde değil. Sen salona kendi vücudunu geliştirmeye gidiyorsun. Sana gülerler 1 ay sonra bırakırlar sporu. Sen spora devam edersin 1 yıl, 2 yıl sonra hepsine sen gülersin.

Normal hayatta çok öz güvensiz ve ezik biriyim. Spora başlayıp biraz olsun kendimi iyi hissetmek istiyorum ancak gitmeyi düşündüğüm spor salonuna giden, beni sevmeyen ve zorbalık yapacak kişiler var (galiba onlar da gideceğim spor salonuna gidiyor). Sizce gitmeli miyim?

Dostum kimseyi takmana gerek yok kendine güvenin olsun öz güven kazan herkes babasının oğlu eğer kafana böyle takarsan hiçbir şeye cesaret edemezsin git sporuna bir yerden başla gerekirse salonu değişirsin ama ihmal etme geçiştirme

Başlamamaktan daha iyidir bas oglum bas.

Kral 1 hafta önce spora başladım param yok diye gidemiyordum. İnanılmaz derecede insana huzur veriyor. Kas geliştirmek için gidiyoruz tabii ki ama 1 gün giden eleman sporun sadece kas geliştirmek için olmadığını anlar.

Hem spor yaparken hem de yaptıktan sonra bütün gün mutlu oluyorsun. Bugün dinlenme günümdü spora gitmedim o kadar da iyi değilim mesela.

Seni zorbalayan elemanlarla karşılaşma ihtimalin düşük ama başka salona yazılabilirsin. Zaten mekanda asosyal birine denk gelmediğin sürece herkes sana yardımcı olacaktır.

Zorbalanacak kadar zayıf biriysen buna rağmen spor yapmıyorsan hayatın boyunca ezik kalırsın.

Eğer hakkını vererek gideceksen başla, yeni başladığın için hareketleri öğrenmen uzun sürecek bu sürede kimin ne dediğine çok fazla takılma ve kendini geliştirmeye bak sadece. Zamanla çoğu şey hakkında bilgi edinirsin zaten o süreç boyunca kendine odaklan. Başta beslenmen de kötü olacak, hareket formların da kötü olacak ama zamanla iyileştireceksin. Her şeyin mükemmel olmasına gerek yok. Sen yeter ki ilk adımı atmaya bak. Hiç bir zaman her şey mükemmel olmayacak fakat alışacaksın.

Eğer hakkını vererek gideceksen başla, yeni başladığın için hareketleri öğrenmen uzun sürecek.

YouTube'dan harekete bakıp direkt hepsi doğru formda yapılabiliyor böyle abartmaya gerek yok.(sadece makinedekiler)

YouTube güzel bir fikir edinmesini sağlar, hareketi yaparken kendini göremediği için mecbur bunlara alışması ve hatalarını düzeltmesi biraz zaman alır.

Evet onun için aynadan kendinize bakabilirsiniz ihtiyacı olan görür belki, salondaki anabolik abi söylemişti.

Kral 1 hafta önce spora başladım param yok diye gidemiyordum. İnanılmaz derecede insana huzur veriyor. Kas geliştirmek için gidiyoruz tabii ki ama 1 gün giden eleman sporun sadece kas geliştirmek için olmadığını anlar.

Hem spor yaparken hem de yaptıktan sonra bütün gün mutlu oluyorsun. Bugün dinlenme günümdü spora gitmedim o kadar da iyi değilim mesela.

Seni zorbalayan elemanlarla karşılaşma ihtimalin düşük ama başka salona yazılabilirsin. Zaten mekanda asosyal birine denk gelmediğin sürece herkes sana yardımcı olacaktır.

Zorbalanacak kadar zayıf biriysen buna rağmen spor yapmıyorsan hayatın boyunca ezik kalırsın.
Reis boyum 181 kilom 67 civarı ben zaten kendim de önceden gitmek istiyordum ama o sevmediğim kişilerin de gittiğini öğrenince tüm hevesim kayboldu

Eğer hakkını vererek gideceksen başla, yeni başladığın için hareketleri öğrenmen uzun sürecek bu sürede kimin ne dediğine çok fazla takılma ve kendini geliştirmeye bak sadece. Zamanla çoğu şey hakkında bilgi edinirsin zaten o süreç boyunca kendine odaklan. Başta beslenmen de kötü olacak, hareket formların da kötü olacak ama zamanla iyileştireceksin. Her şeyin mükemmel olmasına gerek yok. Sen yeter ki ilk adımı atmaya bak. Hiç bir zaman her şey mükemmel olmayacak fakat alışacaksın.
Reis yanımda tanıdık bir abiyle gitmeyi düşünüyorum ilk ay sorun olmaz ama sonrasını bilemiyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı