Daha fazla
- Meslek
- Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Merhaba dostlar, öncelikle şunları söylemek istiyorum. Geçmişim altyapım sağlamdır. 9 sene basketbol oynadım. 2016 2018 seneleri arasında düzenli spor salonuna gittim sadece diyet yapmadım hep ağırlık çalıştım. 2018 senesi sonrası düzen hiç oturtmadım. Üniversiteleri farklı yerlerde okudum imkan olmadı vs bu yüzden hep 3 ay git 6 ay bırak. 1 ay başlayıp 7-8 ay gitme gibi çok şey yaşadım. Oyuncak gibi oldu ağırlık antrenmanları artık spora yazıldığımda 1 hafta ısınma yap gibi evreleri aldırış etmiyorum. 1 gün alıştırma ısınma antrenmanı sonrası ertesi gün hemen ağırlık çalışmaya başlıyordum. 178 cm 98 kiloyum. Askerden sonra kilo aldım. 82 kiloydum önceden. Şimdi artık önümde şükür bir engel yok. Düzenli olarak spora devam etmek istiyorum. Üst bacak ve kalf bölgelerim çok kalın ve kaslı normalde fakat üst vücut olarak düzene sokup düzgün görünsün derdindeyim. Kilo vermek istiyorum. Bu kiloya hiç çıkmadığım için ne yapmam gerek açıkçası net bilmiyorum. Full body antrenmanları nı çok seviyorum. İş sonrası 2 saat vs antrenman kaldırırım. İlk olarak 3 aylık bir süreç için yazılacağım. En hızlı nasıl sonuç alırım. Bu arada dışarıda çalıştığım için gün içinde zaten en az 12-15 bin arası adım atıyorum. Ek gıda ve takviye kullanmak istemiyorum. Teşekkür ederim.