Eren.Duran
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar selam. Daha önce 6-9 ay spor yaptım ancak bilgisiz ve düşük kilolu olarak ilk 3-4 ay hiç verim almayıp sadece kilo yükselttim ve bu 9 ay süreçte ne düzgün beslendim ne düzgün uyudum. Sonuç olarak Ramazan'dan önce 62-65 kilo aralıgını sabitledim ve Mayıs 7'de tekrar başlamayı düşünüyorum. (ekonomik sebeplerden bitti ve yeniden başlayacak) Aile evinde olduğum için her gün tertemiz bir şeyler yiyemem ancak en azından annemin az yağlı veya daha düzgün şeyler yapmasını sağlayabiliyorum. Gainer aldım bir süre ancak pek bir etkisini göremedim açıkçası. Şimdi sorum şu:
Spora tekrar başlayınca daha hızlı büyümem ve maksimum verimi almam için neler önerirsiniz? Kolum 27'den 34'e çıkmıştı, benchim 50-60 8-12 tekrar oluyordu ve sırtım gerçekten çok iyiydi. Hedefim kolumu uzun ancak istikrarlı bir süreç içerisinde en az 38-40 cm yapmak ve kilomu en az 70 yapmak. Biliyorum her şey zor olacak ve istikrar, disiplin istiyor ancak hedeflerimde kesinim, bana önerebileceğiniz şeyler veya düşüncelerinizi bekliyorum.
Spora tekrar başlayınca daha hızlı büyümem ve maksimum verimi almam için neler önerirsiniz? Kolum 27'den 34'e çıkmıştı, benchim 50-60 8-12 tekrar oluyordu ve sırtım gerçekten çok iyiydi. Hedefim kolumu uzun ancak istikrarlı bir süreç içerisinde en az 38-40 cm yapmak ve kilomu en az 70 yapmak. Biliyorum her şey zor olacak ve istikrar, disiplin istiyor ancak hedeflerimde kesinim, bana önerebileceğiniz şeyler veya düşüncelerinizi bekliyorum.