Spora nasıl başlanmalı?

Vienas01

Decapat
Daha fazla  
Yazın spor yapmak ve kilo almak istiyorum. Daha önce bir geçmişim yok daha hızlı kilo almak için önerebileceginiz bir şeyler var mı? Protein tozu vs kullanmam gerekli mi?

Yazın spor yapmak ve kilo almak istiyorum. Daha önce bir geçmişim yok daha hızlı kilo almak için önerebileceginiz bir şeyler var mı? Protein tozu vs kullanmam gerekli mi?

İstersen gainer kullanabilirsin ama hemen kullanman saçma olur. Vücudun spora bir süre alışsın. Alıştığını hissettiğin, programını oturttuğun zaman başlarsın kullanmaya.

Protein tozu yeni başlayanlar için gerekli değil bence kreatin ile başla sadece, bulabildiğin her şeyi karbonhidrata aban paran çoksa ete aban. Cicebebe kuruyemiş falan da olur.

Cicibebe yemesi iyi olmaz. Zararlı bir besin tüketmesi kilo almasına yardımcı olsa dahi mantıklı değildir.

1-2 ay kadar vücudunu o tempoya soktuktan sonra beslenmene dikkat edersen bunların yanında protein ve kreatin kullanabilirsin ama kullanıcaksan aldığın oran kadar su içmeye ve aldığın besinlere çok dikkat etmen lazım

İstersen gainer kullanabilirsin ama hemen kullanman saçma olur. Vücudun spora bir süre alışsın. Alıştığını hissettiğin, programını oturttuğun zaman başlarsın kullanmaya.

Cicibebe yemesi iyi olmaz. Zararlı bir besin tüketmesi kilo almasına yardımcı olsa dahi mantıklı değildir.
Gainerlerın içeriği de cicibebeden hallice hocam. Cicibebe ile yapılan Shakeler vs. hem daha kalorili hem daha ucuz.

Gainerlerın içeriği de Cicibebe'den hallice hocam. Cicibebe ile yapılan Shakeler vs. hem daha kalorili hem daha ucuz.

Ucuzluk ve kalori farkı tarafından bakarsanız dediğinizde haklısınız ama kaliteli Gainer'lar içerik bakımından Cicibebe'den hallice değil tabii ki. Bütçe de sıkıntı yoksa Gainer kullanmak çok daha mantıklı olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı