Spora tekrar başlayacak birisi için öneriler

Aurqxx

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar spora tekrar başlayacağım. 2 ay önce üyeliğim bitmişti ve ara verdim birkaç sebepten, şimdi tekrar başlayacağım. Neler yapmamı öneriyorsunuz bana? Şu an 83 kiloyum 184 boyum ortalama yüzde 22 23 yağ oranım var. İlk 2 hafta Full body yapacağım sonra splite geçeceğim. Yemeğime vs dikkat etmeye çalışacağım. Günlük 120 130 gr protein almay çalışacağım. 2400 kalori alacağım.

Yapman gerekenleri söylemişsin zaten 😊. Bunlara ek benim tavsiyem geçmişin oldugu için direk bölgesel çalışman olur.

Hocam problem olmaz mı direkt bölgesel.
Sanmam, ilk defa spor yapacak birisi için tabiii ki de sorun olur fakat arkadaş daha önce yaptığını söylemiş, iyi kötü belirli ağırlıklara gelmiştir, hareketlere hakimdir diye düşünüyorum. Düzeltme, soruyu sen sormuşsun özür dilerim 😄

Sanmam, ilk defa spor yapacak birisi için tabiii ki de sorun olur fakat arkadaş daha önce yaptığını söylemiş, iyi kötü belirli ağırlıklara gelmiştir, hareketlere hakimdir diye düşünüyorum.

Hareketlerin çoğuna hakimim 3 ay gitmiştim bench 55 yaptım en fazla.

İncline ama

Önerim güç odaklı olman bu yüzdende.
Ağır sağlam 3x5i öneririm hem 5x5e nazaran daha çok egzersiz daha az set olduğu için daha eğlenceli ve prograssive overloadı takip etmesi en kolay program çok kolay bir şekilde ağırlıklarının artacağına eminim. Ve bana kalırsa yeni(den) başlayacağın için güç toplaman çok kolay olacak bence 1-2 ay gibi bir süre definasyona girme ve ağır sağlam 3x5 uygula.

Örnek video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı