Spora yeni başlayacak biri için beslenme nasıl olmalı?

z7y_michael

Decapat
Daha fazla  
Selamlar öncelikle ben şu anda 16 yaşında boy 170 cm ve kilo olarak 75 kiloyum. Vücudum yapı olarak daha çok yağlı ve şişman gözüküyorum. Kendimi nasıl geliştirebilirim?

Soru 1: Beslenme nasıl olmalı?
Soru 2: Kas mı yapmalıyım yoksa yağ mı yakmaliyim?

Not: Biraz da kendi yaşadıklarınızdan tavsiye verebilirsiniz 🙂

Selamlar öncelikle ben şu anda 16 yaşında boy 170 cm ve kilo olarak 75 kiloyum. Vücudum yapı olarak daha çok yağlı ve şişman gözüküyorum. Kendimi nasıl geliştirebilirim?

Soru 1: Beslenme nasıl olmalı?
Soru 2: Kas mı yapmalıyım yoksa yağ mı yakmaliyim?

Not: Biraz da kendi yaşadıklarınızdan tavsiye verebilirsiniz 🙂

Beslenme hakkında bilgim yok. İkinci soru hakkında yağ yakmadan kas yapamazsın zaten önce yağ yak. Kas yapmaya durumuna göre bakarsın.

Beslenme hakkında bilgim yok. İkinci soru hakkında yağ yakmadan kas yapamazsın zaten önce yağ yak. Kas yapmaya durumuna göre bakarsın.
100 kilo değil adam düşük kalori + proteinli beslenme yaparsa yağda yakar aynı zamanda kasda yapar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

100 kilo değil adam düşük kalori + proteinli beslenme yaparsa yağda yakar aynı zamanda kasda yapar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Doğru hocam haklısınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı