Birilerinin bir şeyler söylemesi gerekiyor, bir şeyler öğretmesi gerekiyor ki bende bunları yapa yapa tecrübe kazanıp gelişebileyim. Ben zaten buraya sizlerin yardımcı olması için konu açıyorum yoksa gidip bir vücut geliştirmeci'nin videosunun altına yorum yapıp soru sorduğunda kaçı cevap verecekte istediğin cevabı alabileceksin. Sen bana tecrübelerini aktarırsın ben bunları uygulaya uygulaya kendi deneyimlerimden faydalanarak kendi tarzımı oluşturabilirim. Dediklerini dikkate alıyorum programımı tekrardan düzenliyorum, yardımcı olduğun için teşekkür ederim.
Konuya cevap veriyorsanız amacınız yardımcı olmaktır, konu kapanmadığı sürece sadece bir mesaj atıp bir daha bir şey yazmamanız ne kadar doğru sizce? Madem cevap verme zorunluluğunuz yok o zaman en başta yardımcı olma zorunluluğunuz da yoktur. Yanlış anlamayın ben hiç cevap vermeyeceksiniz gibi bir ithafta bulunmuyorum herkesin işi gücü var fakat profilinize baktığımda forumda aktif olduğunuzu gördüm ve bu yüzden o mesajı yazma gereği duydum. Bende yani keyfimden acele etmiyorum, beklemiyorum.
Vücut Geliştirme uzun bir süreçte yapılan ve dediğiniz gibi fazlasıyla istikrar gerektiren bir şey.
Boşlamaya bu günde yapmayıvereyim, gitmeyivereyim gibi şeylere gelmez. Onun için bende yarından itibaren düzenli bir şekilde programımı oturtmak istediğim için acele ediyorum, düzen benim için çok önemlidir.
@OOM500 Hocam bir şey danışmak istiyorum, karşıma sürekli calisthenics yapanlar çıkıyor. Calisthenics'e olan merakım bayağı arttı ve yapmakta istiyorum. Sence şu saatten itibaren geçmem doğru olur mu? Biliyorum ikisinin amaçları farklı fakat bayağı merak saldım.