Sporda gelişmek için ne yapılmalı?

KeremYlmz_51

Hectopat
Daha fazla  
7 aydır spor yapıyorum (düğün dolayısıyla memlekete gittim ve 1 ay ara verdim). Şu an vücudum bu şekilde, ancak spor salonundaki hocaya sorduğumda bazen kilo vermem gerektiğini, bazen de kilo almam gerektiğini söylüyor. Ne yapmam gerektiğini tam olarak bilemiyorum. Göğsüm biraz iyi gözükse de, kollarımdan memnun değilim. Antrenman programımda bir problem olabilir mi? Sporcu abilerimden bu konuda yardım bekliyorum. 🙂
Video: My files - UploadNow.io

7 aydır spor yapıyorum (düğün dolayısıyla memlekete gittim ve 1 ay ara verdim). Şu an vücudum bu şekilde, ancak spor salonundaki hocaya sorduğumda bazen kilo vermem gerektiğini, bazen de kilo almam gerektiğini söylüyor. Ne yapmam gerektiğini tam olarak bilemiyorum. Göğsüm biraz iyi gözükse de, kollarımdan memnun değilim. Antrenman programımda bir problem olabilir mi? Sporcu abilerimden bu konuda yardım bekliyorum. 🙂

Düzenli antrenman ve sağlam beslenme programı. + uyku düzeni. Boyuna ve vücudunun gelişme şekline göre kilo almalısın yani sağlam çalışıyosan bol bol proteinli ve az yağlı besinler tüketmelisin.

Video açılmıyor dostum.

Video açılmıyor dostum.

Videoyu kayıt olmadan açamıyor muyuz?

Technopat sağ olsun "birden fazla cümlenin tek bir cümle gibi yazımı" diye uyarı atıp 1 gün 1 saat timeout attı bazen bu cezaları anlayamıyorum hocam
Video burada :https://www.mediafire.com/file/q3iiu2s666cnjdl/caddd1e8b20d45d4bade2dd556d82a32.mov/file

Technopat sağ olsun "birden fazla cümlenin tek bir cümle gibi yazımı" diye uyarı atıp 1 gün 1 saat timeout attı bazen bu cezaları anlayamıyorum hocam.
Video burada:https://www.mediafire.com/file/q3iiu2s666cnjdl/caddd1e8b20d45d4bade2dd556d82a32.mov/file

Hocam dediğim gibi göğsüm biraz iyi gözükse de, kollarımdan memnun değilim sanki boşa gidiyormuşum gibi hissediyorum gelişmem için bir şeyler önerir misiniz?

Düzenli antrenman ve sağlam beslenme programı. + uyku düzeni. Boyuna ve vücudunun gelişme şekline göre kilo almalısın yani sağlam çalışıyosan bol bol proteinli ve az yağlı besinler tüketmelisin.

Pazartesi: Göğüs + ön kol.
Salı: Omuz + arka kol.
Çarşamba: Off.
Perşembe sırt + arka kol.
Cuma: Göğüs + ön kol.
Cumartesi (duruma bağlı olarak):tekrardan omuz + arka kol.

Uyku düzenim yok :D fakat şu an işe gitmediğim için istediğim saatte kalkabiliyorum yani uykumu almada bir sorun yaşamıyorum.

Beslenmede ise karbonhidrat (ne kadar olduğunu bilmiyorum) ve 500gr tavuk yiyorum. Aralara atıştırmalıklar giriyor tabii ki de.

Fotoğraf olarak elimde bu var.

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    287,6 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Technopat sağ olsun "birden fazla cümlenin tek bir cümle gibi yazımı" diye uyarı atıp 1 gün 1 saat timeout attı bazen bu cezaları anlayamıyorum hocam
Video burada:https://www.mediafire.com/file/q3iiu2s666cnjdl/caddd1e8b20d45d4bade2dd556d82a32.mov/file

Hocam dediğim gibi göğsüm biraz iyi gözükse de, kollarımdan memnun değilim sanki boşa gidiyormuşum gibi hissediyorum gelişmem için bir şeyler önerir misiniz?

Pazartesi: Göğüs + ön kol.
Salı: Omuz + arka kol.
Çarşamba: Off.
Perşembe sırt + arka kol.
Cuma: Göğüs + ön kol.
Cumartesi (duruma bağlı olarak):tekrardan omuz + arka kol.

Uyku düzenim yok :D fakat şu an işe gitmediğim için istediğim saatte kalkabiliyorum yani uykumu almada bir sorun yaşamıyorum.

Beslenmede ise karbonhidrat (ne kadar olduğunu bilmiyorum) ve 500gr tavuk yiyorum. Aralara atıştırmalıklar giriyor tabii ki de.

Fotoğraf olarak elimde bu var.

Bacak çalışmıyor musun?

Hayır :) eskiden bayağı kilolu olduğum için bacaklarım o kadar kötü durumda değil bilmiyorum normalde sırt bacak yapıyordum ama bacak çalıştığım günler çok kötü geçiyor o yüzden son 1 aydır bıraktım yapmayı.

İyide bacak ihmal edilmemeli sonra her tarafda büyük kaslar gözüküp bacak vücuttan küçük ve şekilsiz gözükür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı