Sporda kas yapmak için besin önerisi

• Konuyu başlatan AFAN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 977
Ne farki var hocam.

Protein tozları hakkında çok bir bilgi sahibi değilim ama aynı gramajdaki ürünlerin fiyat farkına ve insanların önerilerine göre bu ürünü öneriyorum. Ben High Nutrition kullanıyorum ama bu markayı önermeyenler de var. Big Joy çok daha bilindik bir marka ama onu biliyorum. Paranız varsa Big Joy alın.

Protein tozları hakkında çok bir bilgi sahibi değilim ama aynı gramajdaki ürünlerin fiyat farkına ve insanların önerilerine göre bu ürünü öneriyorum. Ben high nutrition kullanıyorum ama bu markayı önermeyenler de var. Big joy çok daha bilindik bir marka ama onu biliyorum. Paranız varsa big joy alın.

Anladim hocam sağ olun. Yulaf yumurta tavuk gogsu et protein tozu sanirim bir sekilde karsilar herhalde.

Anladim hocam sağ olun. Yulaf yumurta tavuk gogsu et protein tozu sanirim bir sekilde karsilar herhalde.
1 kutu ton balığı konsvesinde genel olarak 30g bir protein oluyor. Ton balığı da ekleyebilirsin listeye. FatSecret adlı programı kullanmanı öneririm. Yediğin her şeyi uygulamaya girerek ne kadar protein ve kalori aldığını görürsün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00