Sporda kas yapmak için besin önerisi

• Konuyu başlatan AFAN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 973
Kilo başına 2G diyebiliriz. 75kg isen 150G protein alman lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk bastaki gibi bir ogun hazirlasak kilo aldirir mi hocam duzgun agirlik ve kardiyo antrenmaniyla. Kaloriyi cok kacirip tekrar sismek istemem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İlk bastaki gibi bir ogun hazirlasak kilo aldirir mi hocam duzgun agirlik ve kardiyo antrenmaniyla. Kaloriyi cok kacirip tekrar sismek istemem.

Sürekli bir öğüne sabit kalmana gerek yok. Ama arada bir tüketilir gibi.

Sadece videoyu atmışım yanlışlıkla.

Şu linke tıklayarak bu tip tarifleri görebilirsin.

Link

Sürekli bir öğüne sabit kalmana gerek yok. Ama arada bir tüketilir gibi.

Tavuk yulaf yumurta et ton baligi bunlarin arasinda donucez sanirimda 150G proteini nasıl saglacağız dusundurdu.

Tozsuz karsilanmaz mi hocam ne diyorsunuz cok mu zor olur.

Toz ile çok daha rahat karşılarsın ve dediğim gibi bir zararı olmaz. Attığın videodaki tarifte de protein tozu kullanılmış gördüğün üzere. Direkt suyla tüketmek yerine kek veya başka ürünlerle de tüketebilirsin. Ama benim tavsiyem antrenmandan hemen sonra her ölçeğe bir bardak su ayarlayıp karıştırıp içmek.

Toz ile çok daha rahat karşılarsın ve dediğim gibi bir zararı olmaz. Attığın videodaki tarifte de protein tozu kullanılmış gördüğün üzere. Direkt suyla tüketmek yerine kek veya başka ürünlerle de tüketebilirsin. Ama benim tavsiyem antrenmandan hemen sonra her ölçeğe bir bardak su ayarlayıp karıştırıp içmek.

Bir zarari yoksa alirim hocam attiginiz ürün gercek whey degil mi?

Bir zarari yoksa alirim hocam attiginiz ürün gercek whey degil mi?
Bir zararı yok hocam. Eğer paran varsa daha kaliteli ürünlerde var.

Benim tavsiyem bunu alman yönünde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı