Sporsuz diyetisyen ile kilo nasıl verilir?

Tekinogluu

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Serbest
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Ben bu kilo alma verme işlerinden çok anlamıyorum, yaklaşık 2-3 sene önce spora yazıldım oradaki hocalar herkese verilen egzersiz listelerinden vermiş bana ben de bilmiyorum tabii ne yiyip içeceğim. Neyse başladığımda 76kg falandım, 4 ay spor yaptım şimdi ise 85Kg'ım yağ oranım yüksekmiş onun dışında kas oranım falan iyiymiş hatta yüksek bile dediler. Şimdi benim merak ettiğim, sadece diyetisyenle üst vücudumu sporsuz şekilde eritebilir miyim 3-5 ayda ve diyetisyen fiyatları ortalama nedir bilginiz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Ben bu kilo alma verme işlerinden çok anlamıyorum, yaklaşık 2-3 sene önce spora yazıldım oradaki hocalar herkese verilen egzersiz listelerinden vermiş bana ben de bilmiyorum tabii ne yiyip içeceğim. Neyse başladığımda 76kg falandım, 4 ay spor yaptım şimdi ise 85Kg'ım yağ oranım yüksekmiş onun dışında kas oranım falan iyiymiş hatta yüksek bile dediler. Şimdi benim merak ettiğim, sadece diyetisyenle üst vücudumu sporsuz şekilde eritebilir miyim 3-5 ayda ve diyetisyen fiyatları ortalama nedir bilginiz var mıdır?

Kalori açığı yeter kardiyorda yaparsan on numara olur.

Nasıl yapacağımı inan hiç bilmiyorum 0 yani bende o konular anlatabilirsen çok makbule geçer.
Ama senden ricam 8 yaşındaki çocuğa anlatır gibi anlatırsan anlarım anca :D
Günlük almanız gereken kalori miktarını gerekli doktorlar veya insanların çok önerdiği siteler aracılığı ile bulun hocam. Ardından bu kalori miktarını protein ve karbonhidrat olmak üzere ağırlaştırın ve misal olarak günlük 3000 kalori ihtiyacınız ise 100-150 kalori açıklarından 200-300 kalori açıklarına doğru yavaş yavaş gün gün olmak üzere çıkartın. Her şeyin başı disiplin ve özgüvenden geçiyor.

Eğer hareketsiz bir hayatınız varsa günlük hareket miktarınızı azaltmayın en az 3-4 kilometre tempolu yürüyüş yapın yokuş yukarı olması daha iyi olacaktır yağ yakmakta.

Su tüketiminizi aksatmayın günlük içmeniz gereken miktar kadar su içmeniz de süreci hızlandıracaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı