Spotify Premium almaya değer mi?

Papara'yla 5 liraya falan geliyor öğrenci değilsen 9 liraya gelir Papara'yla ancak 18 lirada verilir bence her şarkı var rakipsiz bir şekilde sektörün en iyisi bence.
 
İnternetsiz dinleme var mı? Reklam çıkıyor mu? Bunlar varsa düşünülür fakat aylık bir tavuk döner parası vermek zor olmasa gerek, bir de öğrenci iseniz zaten aylık 10 lira bedava neredeyse.

İnternetsiz dinleme normal olarak yok ama YouTube Premium da var mı bilemiyorum. Ben kendi adıma konuştum kendim öyle pek fazla şarkı dinleyen birisi değilim o yüzden gereksiz görüyorum vermem.
 
Youtube premium'un ses kalitesi daha iyi diye geçiyor. Sırf reklamlar için almaya değmez bence. Şu konu bile yeter bence:
Spotify 320 kb/sn kalitesinde müzik dinleme imkanı sunanken YT Music'de ise bu 256 kb/sn. (320 kb/sn Stüdyodan çıkış değeri.)

Spotify ses kalitesi daha iyi olmasına karşın aradaki fark belli olmaz zaten, YouTube Music'de alınabilir. Daha çok çeşitlilik sunuyor hiç yoktan.
 
YouTube müzik içerisinde müzik, video vb. indirme olayı var. Ama sadece telefon için geçerli. Çünkü masaüstü için resmi bir uygulaması şu anlık yok.
 
Spotify Premium alma gibi planlarım var fakat vereceğim 18TL'ye değecek mi bilmiyorum. Reklamlar çok rahatsız etmese de bana almayı düşündüren asıl şey daha iyi bir ses kalitesi sunması. Kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim, ses kalitesi bakımından hissedilir bir fark var mı? Ek olarak, reklamların kaldırılması ve ses kalitesi dışında bir artısı oluyor mu bu Premium'un?

Spotify'ı PC üzerinden kullandığımı da belirteyim.

Ses kalitesi açısından oldukça belirgin bir fark var. Eğer güzel bir kulaklığın var ise bunu anlayacaksın. Ayarlardan ses kalitesini ve ses yüksekliğini en yüksek ayarlara çekince aşırı derecede belirgin oluyor.
 

Geri
Yukarı