Squat yapmak kilo verdirir mi?

608621

Centipat
Merhaba, 183 65 kiloyum squat yapmak istiyorum fakat bana kilo verdirir mi? Ben kilo almak istiyorum aynı zamanda squat yapmak istiyorum bana sıkıntı yaşatır mı?

Kilo yemene dikkat ederek verilir sporla da desteklenir yani sadece squatla veremezsin. Bu arada kilo vermek niye istiyorsun boyuna göre zayıf bilesin hatta.

Merhaba, 183 65 kiloyum squat yapmak istiyorum fakat bana kilo verdirir mi? Ben kilo almak istiyorum aynı zamanda squat yapmak istiyorum bana sıkıntı yaşatır mı?

Aldığınız kalorinin verdiğiniz kaloriden fazla olması lazım. Yani hem spor yapıp hem sağlam beslenirseniz kilo alırsınız. Tabii metabolizmada kişiden kişiye değiştiği için hesaplamanız lazım.

"Squat yapmak kilo verdirir mi?" çok saçma bir soru. Ağırlık antrenmanı yapmak kilo vermeyi yani kalori yakmayı ek olarak hızlandırır fakat sadece Squat hareketi değil, basit bir örnek olarak Dumbell Curl veya Lateral Raise da senin kalori yakmana yardımcı olabilir. Kilo vermenin temeli fazla karbonhidrattan, fast food, abur cuburlardan uzak durmak ve haftada 3-4 gün kardiyo yapmaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı