Squid Game dizisinin 2. sezonu sizce nasıldı?

Organ kaçakcılığı yaptırmamak için kafasına sıkıyor. 11 numaralı kız asker.

11 numaralının Sniper'la sürekli izlediği kişi de kanser hastası kızın babası.

Organ olayını yaptırmamaya çalısıyor. Vurmadığı kişi de kanser kızın babası. Doğrusu bu tekrar izle

Gece uykumu kaçırdı o sahne ya böyle senaristlerin... Elinde şişe var bir de kafasına atacağına yere atıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 bölüm izledim uyukladım ilk sezonla uzaktan yakından alakası yok bence

246 dedğiniz geçiyor ama bir de galba frontmanların ya oyuncularını değiştiriyorlar ya da aynı oyuncu ama tipi değişik 1. sezonun sonuda mantıksızdı gibi polisi vuruyor sonra beraber duruyorlar falan filan mantıksız cidden bir de 001'in frontman olmas. O thanosun ilaçları da harbi mantıksız 007'nin annesinin bıçağı da yani özellikle frontmanlar harbi değiştiriyorlar oyuncuları galba birinci sezonda adamın saçı yana taralıydı ama SIM 001 olarak katılmış ve saç tipi bozuk bu da ya oyuncu değişikliği var ya da makyajlar vb vs. kötü ve cidden değiştiriliyorsa tipler oyuncular polisin abisini araması daha da mantıksız çünkü aradığı kişi o olmamış oluyor yani sonu da çok saçma 3.sezonda biraz hayran teorisi eklerlerse daha iyi olur mesela 456 vurulmasın subay falan olsun vb. (12 yasındayım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Finali kötüydü ama genel olarak iyiydi ama dediginiz gibi çok mantık hataları var en kötü olanıda o kadar profesyonel çalışan ekip haçın içindeki hapları nasıl görmez başrolün aklına 001'in yönetici oldugu nasıl aklına gelmez çünkü geçen oyunda böyleydi.

Bence tahmin etmemesi çok normal. Biz yüzünü gördüğümüz için tahmin ettik. Ama başka yüzünü görmediğimiz yönetici olsaydı o zaman belki biz bile tahmin edemezdik. Çünkü ben onu front mana benzettim ama böyle bir şeye olasılık vermedim. Ters köşe oldum. Ama sonradan front man olduğunu anladım. Zaten oylama da verdiği kararlar ve konuşmaları başrolümüze inandırıcı geldi. Ben bile inandım çünkü.

Tüm bölümleri izledim iyiydi bence. Sonu biraz kötü bitti bence.
Final sezonuna hazırlık gibi birşey olmuş bence.Birde son bölümün başlarında herşey iyi gibiydi.Ne yazıkki sonra hainler bir bir ortaya çıktı

Sezon 2 ne ara çıktı yahu? Mağara da kalmışız.
Valla çıktığı gibi bir solukta izledik.Mağaradan çıkta izle çok şey kaçırmışsın

Galiba derin analiz için 1.sezonu izlememiz gerekiyor. Ama ben izlemeyeceğim vaktim yok. Youtubede analiz yapanlar inla ki olur.
İki sezonun bölümlerinin toplam uzunluğu yaklaşık 15 saat kadar ediyor.Belki fikriniz değişirde tam halini izlersiniz

Son düzenleme:
Şuan da izliyorum. Bir detay farkettim. Yönetici front man organ işini yapan askeri öldürmeden önce "Organları yiyor musunuz? Satıyor musunuz? Umurumda değil. Önemli olan eşitlik ilkesi. Siz doktora oyunları söyleyerek eşitlik ilkesini bozdunuz." Galiba yöneticinin de organ işinden haberi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…