Squid Game dizisinin 2. sezonu sizce nasıldı?

Bence tahmin etmemesi çok normal. Biz yüzünü gördüğümüz için tahmin ettik. Ama başka yüzünü görmediğimiz yönetici olsaydı o zaman belki biz bile tahmin edemezdik. Çünkü ben onu front mana benzettim ama böyle bir şeye olasılık vermedim. Ters köşe oldum. Ama sonradan front man olduğunu anladım. Zaten oylama da verdiği kararlar ve konuşmaları başrolümüze inandırıcı geldi. Ben bile inandım çünkü.

Ben adamı gördüğüm gibi anladım abimizinde bir şüphesi olması lazımdı bence tecrübesi var sonuçta.

Çerezlik izlenebilir güzel bir diziydi, hoşuma gitti. Sonu çok sisli kalmış. 7 bölüm yerine 9 bölüm olsaymış çok daha iyi olabilirmiş. 3. sezonu bekleyeceğiz artık.

MC'nin 001'in yönetimden biri olduğunu anlamaması acayip saçmaydı.

bana göre dizide mantık hataları var. Yani bazı yerlede gerçekten saçmalık var. Adam hac kolyesinin icinde yasakli madde getiriyor ama gi hunun disindeki takip cihazini buluyorlar. Onu gectim, tekne kaptani 3 yil boyunca hain miydi? Bu da demek oluyor ki abisi(frot man) kardesini 3 yil boyunca takip etmis. 001 oyuncu 1.sezondaki yonetici degil mi? (frot man)ben mi benzettim? Bir de gi hun tam ucaga binecekken telefonla ona ne soylediler(aklimda degil şu an) ayrica 3 yil boyunca metro hattindaki adami 3 yil sonra mi buldular? Onun disinda dizide kime baglansak olduruluyor. Bence 001 oyuncunun fikrini degistirmesi gerekiyordu. Yoksa bunlarin sonu getirilemez. Açıkçası filmin sonunu az once bitirdim ve sinirliyim. Cok buyuk bir sacmalik daha var. Deniz piyadesi olan karakterimiz sanki hamile bir kariymis gibi psikolojisi bozulup sarjor getiremiyor. Silah da sıkamıyordu zaten. Full tariyordu. Bu nasıl sacmalik? Simdi sonuca gelelim. Dizide fazla gizem var ve çok başarılı olmuş. Kimileri beğenmemiş ama bir dizi sezon finali yapıyorsa kafada soru işaretleri olacak. Tek sinirlendiğim nokta mantık hataları var. Onun dışında diziye puanım 10/9 ve hatta 1.sezondan daha iyi. Neden mi? Çünkü 1.sezonu bitirdiğimizde kafamızda fazla soru işareti yoktu. Ama 2.sezon finalinde gerçekten çok soru var. Front man? Subay? Organ ticareti? Teknedeki kaptan? Ve sistemde yapı var. Cunku dizide insanlar cop olarak goruluyor ve bir sahnede tuvalet izni isteniyor. Kadinlar yalvarinca tuvalet izni veriliyor. Bu da askerin sistemdeki kurallara uymadigini gosteriyor. Eger bu dusunulmusse ince bir detay. Dusunulmemişse bu da mantık hatasına girer.(şu noktaya değinmeyi unuttum: Dizide subay karakteri yöneticiden veya üst yöneticilerden habersiz bir şekilde organ ticareti yapılıyor. Subay bir sahne de organların bağış için kullanıldığını söylüyor. Eğer böyleyse o sistemde gerçekten yapı vardır ve darbeyle sistem çökertilebilir. Her şeyi 2025'te gelecek olan 3.sezonda göreceğiz. Sizin fikirleriniz nelerdir? Yanlışım varsa düzeltin. Bir de 1.Bolu'mde nisanci tarafindan vurulmayan(sanirim 246 numarali) oyuncu da var onu da unutmayalım.

Hac kolyesini belki bulamadıklarından değil de bulup göz ardı ettiklerinden almamışlardır ne dersin? Sonuçta bu oyunda evet kurallar var ama karmaşa çıksın diye yemek tabağının içine çatal koyup tuvalette arbede çıktığında karışmamaları, gece ışıkları kapatıp birbirlerini öldürtmeleri de yok mu? Böyle bir düzenin olduğu oyunda o hapları görmezden gelmeleri mantıksız mı sence? Tekne kaptanı evet 3 yıl boyunca haindi, bu kadar şeye engel olan adam kardeşinin bunu bulmaya çalışacağını öngörüp ona engel olmak için gizli gizli oyalamış olamaz mı? Evet 001 1. sezondaki yöneticinin kendisi. 3 yıl boyunca metro hattındaki adamı 3 yıl sonra bulduklarına göre belki de bir sonraki oyun 3 yıl sonra yapılmıştır ne dersin? 001 fikrini değişseydi ve senin istediğini sana izletselerdi asıl dizi o zaman mantıksız olurdu, bu tarz dizilerin veya filmlerin amacı zaten sana istediğini izletmemek. Deniz piyadesi olan adamın kafayı yemesi imkansız değil saçma da değil öyle bir ortamda kim olsa kafayı yiyebilir daha önce ne olduğun daha sonra ne olacağını etkilemez. Organ ticareti de ilk sezonda vardı yanlış hatırlamıyorsam. Organ ticareti mevzusunu anlamamışsın belli ki, anlatayım: Normal şartlarda oyuncuların tamamıyla öldürülmesi gerekiyor. Ama bu kırmızı üçgenlerin sahibi olan (onbaşı gibi düşünebilirsin). Kare adam bunlar ile ortaklaşa birlik yapıp yarışmacıları tam öldürmüyor, tamamıyla ölmemiş yarışmacıların tabutuna bir işaret koyuyor. Bunlar toplandıktan sonra belirli bir zamanda da organları alınıyor, eğer ölürlerse organları bir fayda sağlamıyor çünkü, o yüzden öldürmüyorlar. 3. Bölümde de bacağından sıkılan adama bu yüzden bacağından ateş ediyorlar fakat 11 numaralı üçgen çalışan onun kafasına sıkıp hayatına son veriyor. Telsizden ona başka bir çalışan soruyor sen miydin bu diye ve 11 numaranın bu organ satma işine taş koyduğu orada anlaşılıyor. Zaten ilerleyen bölümlerde 11 numarayı tehdit ediyorlar işimize taş koyarsan canını alırız falan diye. Vurmadığı adam hareket etmemişti zaten, sadece baktı çünkü o adamı tanıdı. Nerenizle izliyorsunuz anlamıyorum 1. sezonda olan şeyi ilk defa görüyormuş gibi "Organ ticareti?" diye soruyorsun. Adamlar bir sahnede diyorlar geçenki oyunda yarışmacılardan birini almıştık doktor bulamamıştık bu sefer bulduk diye. Dizide mantık hatası yok fakat kafada çok fazla soru işareti kalmış ben şahsen 11 numaralı üçgenin hayatını neden izlediğimizi anlamadım sanırım 1. sezonda görüp de unuttuğum sahneler var.

Hac kolyesini belki bulamadıklarından değil de bulup göz ardı ettiklerinden almamışlardır ne dersin? Sonuçta bu oyunda evet kurallar var ama karmaşa çıksın diye yemek tabağının içine çatal koyup tuvalette arbede çıktığında karışmamaları, gece ışıkları kapatıp birbirlerini öldürtmeleri de yok mu? Böyle bir düzenin olduğu oyunda o hapları görmezden gelmeleri mantıksız mı sence? Tekne kaptanı evet 3 yıl boyunca haindi, bu kadar şeye engel olan adam kardeşinin bunu bulmaya çalışacağını öngörüp ona engel olmak için gizli gizli oyalamış olamaz mı? Evet 001 1. sezondaki yöneticinin kendisi. 3 yıl boyunca metro hattındaki adamı 3 yıl sonra bulduklarına göre belki de bir sonraki oyun 3 yıl sonra yapılmıştır ne dersin? 001 fikrini değişseydi ve senin istediğini sana izletselerdi asıl dizi o zaman mantıksız olurdu, bu tarz dizilerin veya filmlerin amacı zaten sana istediğini izletmemek. Deniz piyadesi olan adamın kafayı yemesi imkansız değil saçma da değil öyle bir ortamda kim olsa kafayı yiyebilir daha önce ne olduğun daha sonra ne olacağını etkilemez. Organ ticareti de ilk sezonda vardı yanlış hatırlamıyorsam. Organ ticareti mevzusunu anlamamışsın belli ki, anlatayım: Normal şartlarda oyuncuların tamamıyla öldürülmesi gerekiyor. Ama bu kırmızı üçgenlerin sahibi olan (onbaşı gibi düşünebilirsin). Kare adam bunlar ile ortaklaşa birlik yapıp yarışmacıları tam öldürmüyor, tamamıyla ölmemiş yarışmacıların tabutuna bir işaret koyuyor. Bunlar toplandıktan sonra belirli bir zamanda da organları alınıyor, eğer ölürlerse organları bir fayda sağlamıyor çünkü, o yüzden öldürmüyorlar. 3. Bölümde de bacağından sıkılan adama bu yüzden bacağından ateş ediyorlar fakat 11 numaralı üçgen çalışan onun kafasına sıkıp hayatına son veriyor. Telsizden ona başka bir çalışan soruyor sen miydin bu diye ve 11 numaranın bu organ satma işine taş koyduğu orada anlaşılıyor. Zaten ilerleyen bölümlerde 11 numarayı tehdit ediyorlar işimize taş koyarsan canını alırız falan diye. Vurmadığı adam hareket etmemişti zaten, sadece baktı çünkü o adamı tanıdı. Nerenizle izliyorsunuz anlamıyorum 1. sezonda olan şeyi ilk defa görüyormuş gibi "Organ ticareti?" diye soruyorsun. Adamlar bir sahnede diyorlar geçenki oyunda yarışmacılardan birini almıştık doktor bulamamıştık bu sefer bulduk diye. Dizide mantık hatası yok fakat kafada çok fazla soru işareti kalmış ben şahsen 11 numaralı üçgenin hayatını neden izlediğimizi anlamadım sanırım 1. sezonda görüp de unuttuğum sahneler var.

Sonunda düzgünce izleyen birisi

11 numaralı üçgen kızın çok bir olayı yok kızını kaybediyor savaştan kaçıp buraya geliyor. Kendisi askermiş zaten. Subay da bunu bulup Squid Game'e alıyor. Kendisinin vicdanlı biri olduğunu göstermeye çalışıyorlar aslında. Lösemili kızın babasını sürekli izlemesi/organ satışına engel olması gibi. 3. sezonda muhtemelen oyunu bitirmeye yardım edeceklerden birisi.

Ben bir şey daha diyeceğim tuvalette üçgen adamlar vardı bizimkiler bunları oldurdu oradan hiç tepki vermediler çıkmadılar bu çok mantıksız.

Hac kolyesini belki bulamadıklarından değil de bulup göz ardı ettiklerinden almamışlardır ne dersin? Sonuçta bu oyunda evet kurallar var ama karmaşa çıksın diye yemek tabağının içine çatal koyup tuvalette arbede çıktığında karışmamaları, gece ışıkları kapatıp birbirlerini öldürtmeleri de yok mu? Böyle bir düzenin olduğu oyunda o hapları görmezden gelmeleri mantıksız mı sence? Tekne kaptanı evet 3 yıl boyunca haindi, bu kadar şeye engel olan adam kardeşinin bunu bulmaya çalışacağını öngörüp ona engel olmak için gizli gizli oyalamış olamaz mı? Evet 001 1. sezondaki yöneticinin kendisi. 3 yıl boyunca metro hattındaki adamı 3 yıl sonra bulduklarına göre belki de bir sonraki oyun 3 yıl sonra yapılmıştır ne dersin? 001 fikrini değişseydi ve senin istediğini sana izletselerdi asıl dizi o zaman mantıksız olurdu, bu tarz dizilerin veya filmlerin amacı zaten sana istediğini izletmemek. Deniz piyadesi olan adamın kafayı yemesi imkansız değil saçma da değil öyle bir ortamda kim olsa kafayı yiyebilir daha önce ne olduğun daha sonra ne olacağını etkilemez. Organ ticareti de ilk sezonda vardı yanlış hatırlamıyorsam. Organ ticareti mevzusunu anlamamışsın belli ki, anlatayım: Normal şartlarda oyuncuların tamamıyla öldürülmesi gerekiyor. Ama bu kırmızı üçgenlerin sahibi olan (onbaşı gibi düşünebilirsin). Kare adam bunlar ile ortaklaşa birlik yapıp yarışmacıları tam öldürmüyor, tamamıyla ölmemiş yarışmacıların tabutuna bir işaret koyuyor. Bunlar toplandıktan sonra belirli bir zamanda da organları alınıyor, eğer ölürlerse organları bir fayda sağlamıyor çünkü, o yüzden öldürmüyorlar. 3. bölümde de bacağından sıkılan adama bu yüzden bacağından ateş ediyorlar fakat 11 numaralı üçgen çalışan onun kafasına sıkıp hayatına son veriyor. Telsizden ona başka bir çalışan soruyor sen miydin bu diye ve 11 numaranın bu organ satma işine taş koyduğu orada anlaşılıyor. Zaten ilerleyen bölümlerde 11 numarayı tehdit ediyorlar işimize taş koyarsan canını alırız falan diye. Vurmadığı adam hareket etmemişti zaten, sadece baktı çünkü o adamı tanıdı. Nerenizle izliyorsunuz anlamıyorum 1. sezonda olan şeyi ilk defa görüyormuş gibi "organ ticareti?" diye soruyorsun. Adamlar bir sahnede diyorlar geçenki oyunda yarışmacılardan birini almıştık doktor bulamamıştık bu sefer bulduk diye. Dizide mantık hatası yok fakat kafada çok fazla soru işareti kalmış ben şahsen 11 numaralı üçgenin hayatını neden izlediğimizi anlamadım sanırım 1. sezonda görüp de unuttuğum sahneler var.

Deniz piyadesi sahnesi sacmalik. Ayrica 1. sezonda oyuncularin ust aramasi yapilirken 67 numarali oyuncunun bicaginin alinmasina ragmen, oyuncu bicagini alip geri cebine sokuyor ve bunu fark ettirmiyor. 1.sezonda da vardi. Ama organ ticareti kacak yapiliyor. Ayrica 1. sezonda "herkes esittir" ilkesiyle insanlar oraya getirildi dolayisiyla hac kolyesi ve bicagi almalari lazim. Tekne kaptani zaten hain. Onu herkes biliyor. Ayrica nerenizle izliyorsunuz? Diye saçma sapan konusma. Karsinda tanimadigin insanlar var saygili konus. Ayrica kimse doktor bulma olayina mantik hatasi vs. demedi. Ayrica oyunlar her yil yapiliyor. 3 yil surmesi mantiksiz diyemem. Belki ilk 2 yil onlemini kati almamistir olabilir. Ayrica limuzine bindirilip kacirilirken 46 milyor wonun var adam gibi ekip tutsana. O parayla kimleri satin alirsin. Arkadasi da 2 araba ile takip ettiler. Ayrica dizide bir mantik hatasi daha var. 1.sezonda oyuncular oylama sonucunda eve donerken karakollara sikayet etmislerdir muhtemelen. Ama polis oyle bir seye ihtimal vermiyor. E bunu o sehirde kac insan demistir yahu. Oyunlar 1987'den beri duzenleniyor ve hala ortaya cikmamis. Bu da sacmalik. Tekrar soyluyorum biriyle konusurken saygili olun.

Her şey de olduğu gibi, hep ilkler en güzel en akılda kalandır.
Bunda ki sıkıntı şu bariz şekilde içerideki adamın patron olduğu, oyuna içeriden yön verdiği anlaşıldı. Dolayısı ile sürprizi kaçtı..

Oyundaki front man derken? Subayı korgeneral gibi düşünün. Onlar değişir. Front man da sızmak için oyuna gi hun ekibinin yanına girmiş. Zaten 1.sezonda da 001 oyuncu da girmişti ve hayatinin son gunleri oldugunu soylemisti. Ayrica dizide organ ticareti yapiliyor ve bunu subay biliyor ama front manın haberi yok.

Bu arada dizide fazla gizem var ve çok başarılı olmuş. Kimileri beğenmemiş ama bir dizi sezon finali yapıyorsa kafada soru işaretleri olacak. Tek sinirlendiğim nokta mantık hataları var. Onun dışında diziye puanım 10/9 ve hatta 1.sezondan daha iyi. Neden mi? Çünkü 1.sezonu bitirdiğimizde kafamızda fazla soru işareti yoktu. Ama 2.sezon finalinde gerçekten çok soru var. Front man? Subay? Organ ticareti? Teknedeki kaptan? Ve sistemde yapı var. Cunku dizide insanlar cop olarak goruluyor ve bir sahnede tuvalet izni isteniyor. Kadinlar yalvarinca tuvalet izni veriliyor. Bu da askerin sistemdeki kurallara uymadigini gosteriyor. Eger bu dusunulmusse ince bir detay. Dusunulmemişse bu da mantık hatasına girer.

Haklısınız hocam, 2. sezonda ne olabilir ki üstüne koyulabilecek hikaye de diyordum, Prison Break gibi bir şey beklemiştim ama çok iyi yapmışlar. Teknede ki kaptan kısmını hala anlamadım.

Haklısınız hocam, 2. sezonda ne olabilir ki üstüne koyulabilecek hikaye de diyordum, Prison Break gibi bir şey beklemiştim ama çok iyi yapmışlar. Teknede ki kaptan kısmını hala anlamadım.
Kaptanı polisin abisi olan(oyunun yöneticisi) polisin yanına adalara yaklaşmasın diye yerleştirmiş.

Kaptanı polisin abisi olan(oyunun yöneticisi) polisin yanına adalara yaklaşmasın diye yerleştirmiş. 2 3 yıl boyunca takip ettirmiş. Zaten dizide kaptanın polisten hiç para almadığı ve adalara baktığı söyleniyor.

Kaptanı polisin abisi olan(oyunun yöneticisi) polisin yanına adalara yaklaşmasın diye yerleştirmiş.
Zaten dizide de kaptan polisten hiç para almadığını ve 2 3 yıldır bedavaya adaları aradığını söylüyor. Sence kim bedavaya yapar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı