SS Arctis 7 vs Corsair HS70 vs Corsair Void Pro Wireless

Hasanayas06

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Bu 3 kulaklık arasında gidip geliyorum. Bir türlü karar veremedim. Wireless bir kulaklık istiyorum. Bütçe 1000 TL'ye kadar. Kullananlar ve tecrübesi olanlar yazarlarsa sevinirim. Farklı önerilerde de bulunabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
HS70'in oyun performansı yanında ses deneyimi de oldukça iyi deniliyor. Öte yandan, Corsair'ler ucuzken Arctis 7 onların yanında pahalı bir kulaklık.

Müzik dinlemeyi seviyorsan HS70 önerebilirim. Arctis 7 güzel bir model ama çok daha pahalı.

Ayrıca HS70 White şu an Amazon'da alırsan 440 TL'ye falan geliyor, kaçırma.

Void Wireless aldım 2-3 gün kullanıp iade ettim geri. İade etmemin sebebi ne ses ne konfor nede başka bir şeydi herşeyiyle çok güzel bir kulaklık sadece tek irrite olduğum özelliği yüzünden iade ettim oda mikrofonun çok uzun olması ve yönlendirelebilir ve kulaklığın içine girmiyo olması ayrıca mikrofon kalitesininde çok iyi olduğu söylenemez ama genel itibariyle f/p oranını karşılayan bir kulaklık ben sadece mikrofon yüzünden iade ettim.

Şuanda kullandığım kulaklık Steelseries artcis 3 ama beni pek memnun etmedi. Asrock B350m anakartının üzerindeki ses kartını kullanıyorum ama ses çok kısık geliyor,o yüzden ses kartı alıp riske girmek istemiyorum. Onun için elimdeki kulaklığımı satıp daha yüksek bir modele geçmek istiyorum.

Yani berbat değil tabiki sadece biraz olması gerekenden kötü.Kafada çok rahat.24 saat filan gidiyor ama dolum süresi biraz fazla gibi geldi bana.Mikrofon sadece yukarı aşağı gidiyor içeri girmiyor ve biraz uzun diğer kulaklıklara göre sana göre bunlar sorun değilse almanda hiçbir sıkıntı yok.

Yani berbat değil tabiki sadece biraz olması gerekenden kötü.Kafada çok rahat.24 saat filan gidiyor ama dolum süresi biraz fazla gibi geldi bana.Mikrofon sadece yukarı aşağı gidiyor içeri girmiyor ve biraz uzun diğer kulaklıklara göre sana göre bunlar sorun değilse almanda hiçbir sıkıntı yok.
Yarın almayı düşünüyorum
Mikrofon performansını beğenmessem harici bir mikrofon alabilirim önemli olan batarya süresi, ses şiddeti, ses kalitesi, ergonomi ve ses kasmak.

Hepsinin Amazondaki 1 ve 5 yıldız verilen yorumlarını okuyup kulaklıkların artıları ve eksileri hakkında bilgi sahibi olunca daha rahat karar verebilirsin. Fakat bütçen yetiyorsa Arctis 7 en iyi seçim olacaktır bence. ( Bende Arctis 5 var çok memnunum)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı