SSD 80 derece oluyor

05eraykrc

Hectopat
Oyun oynarken bilgisayar birden kendi kendine reset attı, açıldığında ilk işim sıcaklık değerlerini kontrol etmek oldu. İşlemci 70, GPU 65, SSD ise 80 dereceydi. Bilgisayarı açtığımdan beri SSD sabit 80 derece, yaklaşık 10 dakika oldu. Micron marka SSD kullanıyorum. İşlemcim i5 11. Nesil, ekran kartım MX450.
(Bilgisayarımın altında hava vermesini sağlayan fan bulunmakta, hava verememe gibi bir sorunu yok.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun oynarken bilgisayar birden kendi kendine reset attı, açıldığında ilk işim sıcaklık değerlerini kontrol etmek oldu. İşlemci 70, GPU 65, SSD ise 80 dereceydi. Bilgisayarı açtığımdan beri SSD sabit 80 derece, yaklaşık 10 dakika oldu. Micron marka SSD kullanıyorum. İşlemcim i5 11. Nesil, ekran kartım MX450.
(Bilgisayarımın altında hava vermesini sağlayan fan bulunmakta, hava verememe gibi bir sorunu yok.)
Bilgisayarınızın modeli nedir

14 inç versiyonu kullanıyorum, cihaz hakkında tavsiyeleriniz var mı?
Lenovo Vantage uygulamasını ve Lenovo Hotkeys uygulamasını kurduğunuzu varsayarak oyuna girerken FN+Q tuşu ile performans moduna almanızı öneririm. Eğer Windows 11 güncellemediyseniz bence güncellemeniz iyi olacaktır. Batarya ve performansa biraz da olsa katkısı oluyor. Windows'un pil tasarruf modu bu cihazda niyeyse sarjın daha hızlı bitmesine neden oluyor. Son olarak da cihazı Type-C üzerinden sarj edebiliyorsunuz. Aklımda kalan bunlar var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı