SSD Doldukça Okuma-Yazma Hızı Dalgalanıyor

Merhaba, secure erase yaptıktan sonra oyunlardaki donmalar düzeldi mi? özellikle de csgo'da? Bende de benzer dalgalanmalar var ona göre secure erase için uğraşacağım, teşekkürler şimdiden
Bu işlemi Gigabyte SSD ile yapmıştım yaptıktan sonra hemen HD Tune indirmiştim. Okuma yazma hızı ip gibi olsa da bilgisayara bir kaç program indirdikten sonra yine dalgalanmaya başladı. Zaten en son çok fazla ısınarak kendini imha etti SSD. Bende itopya'ya geri verdim kendileri bana Toshiba'nın 240GB modelini verdiler. FPS Drop'lar gitti.

Bu işlemi Gigabyte SSD ile yapmıştım yaptıktan sonra hemen HD Tune indirmiştim. Okuma yazma hızı ip gibi olsa da bilgisayara bir kaç program indirdikten sonra yine dalgalanmaya başladı. Zaten en son çok fazla ısınarak kendini imha etti SSD. Bende itopya'ya geri verdim kendileri bana Toshiba'nın 240GB modelini verdiler. FPS Drop'lar gitti.
Çok teşekkürler bilgilendirme için, yeni bir ssd alma vakti geldi o zaman

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı