J
Jira'nın süper çakması 3T
Ziyaretçi
HDD kullanıyorum 20 saniyede açılıyor Windows SSD çok daha hızlı olacağına eminim SSD 120 GB bile olsa alın içine Windows'u kurar Google'ı kurar geçersiniz.
Windows 10'sa şart, onun dışında biraz lüks.
Olmasa da olur dediğimiz şeyler istek, kesinlikle olmalı dediklerimiz ihtiyaç diye biliyorum. Yani dediğim gibi biraz lüks, kullansa güzel olur ama kullanmasa da olur.Yavaşlık artık bilgisayarlarda zaman geçtikçe arttı ikinci dediğinize katılmıyorum SSD kesinlikle lüks bir şey değil bir ihtiyaç bilgisayar için.
Merhaba , sanırım SSD kullanıyorsunuz. SSD alınca Windows’u SSD’ye mi kuruma gerek?Kardeşim bende m var uçuyorum öyle deyim.
Olmasa da olur dediğimiz şeyler istek, kesinlikle olmalı dediklerimiz ihtiyaç diye biliyorum. Yani dediğim gibi biraz lüks, kullansa güzel olur ama kullanmasa da olur.
Hayır, siz yanlış anlıyorsunuzYavaşlık insanı kanser etmesini mi istiyorsun![]()
Merhaba SSD alınca Windows’u oraya mı kurmam gerek?Yavaşlık insanı kanser etmesini mi istiyorsun![]()
Merhaba SSD alınca Windows’u oraya mı kurmam gerek?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.