SSD hiç oyun olmamasına rağmen doldu

Ve son olarak 7 GB yedekler klasörü var ne işe yarar bu silmeli miyim?

Atılmıyor ki sunucu hatası diyor maalesef

Windows + R tuşuna basın ve "temp" yazın. Sonra oradakilerin hepsini silin. Bazıları silinmezse de atlayın. Aynısını "%temp%" ve "prefetch" için de yapın. Ayrıca program kaldıra girin ve gereksiz istemediğiniz uygulamaları silin. Dosya Gezgini'nden de videolar, belgeler, indirilenler ve benzeri klasörlere girin ve oraları da temizleyin. Bu işlem yaklaşık 50-100GB kazandırır bence.

Windows + r tuşuna basın ve "temp" yazın. Sonra oradakilerin hepsini silin. Bazıları silinmezse de atlayın. Aynısını "%temp%" ve "prefetch" için de yapın. Ayrıca program kaldıra girin ve gereksiz istemediğiniz uygulamaları silin. Dosya Gezgini'nden de videolar, belgeler, indirilenler ve benzeri klasörlere girin ve oraları da temizleyin. Bu işlem yaklaşık 50-100GB kazandırır bence.

Tamam deneyeceğim sağ olun.

Windows + r tuşuna basın ve "temp" yazın. Sonra oradakilerin hepsini silin. Bazıları silinmezse de atlayın. Aynısını "%temp%" ve "prefetch" için de yapın. Ayrıca program kaldıra girin ve gereksiz istemediğiniz uygulamaları silin. Dosya Gezgini'nden de videolar, belgeler, indirilenler ve benzeri klasörlere girin ve oraları da temizleyin. Bu işlem yaklaşık 50-100GB kazandırır bence.

Uygulamaları kaldır kısmından bazılarının alanını görmüyorum.

Son düzenleme:
Tamam deneyeceğim sağ olun.

Uygulamaları kaldır kısmından bazılarının alanını görmüyorum.

Bazılarının ne kadar kapladığını görmemen normaldir. Geri dönüşüm kutusunu düzenli olarak temizlersen, oynamadığın oyunu silersen ve akıllı depolamadan geçici dosyaları silersen önemli ölçüde bir alan toplarsın onun dışında yapacak pek bir şey yok maalesef aynı sorun bende de var. 512 GB alanım var 3 oyun yüklü hemen doluyor alan M.2 SSD takmayı planlıyorum 1TB eğer depolama yetmiyor gibiyse sende yapabilirsin. Bazen oynamadığım ya da sildiğim bir programın 10GB dosyasının yerel disk C'de bulunduğunu fark edebiliyorum usersda falan tarama yapıp sildiğin uygulamaların dosyası var mı varsa sil onu da deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı