SSD olmasına rağmen Windows 7 kullanmaya devam etsem bilgisayar için iyi olur mu?

1666274411024.png

Bununda alakası yok. Tek 230GB SSD ile W11 kullanıyorum. Bilgisayarım da kasma, donma, takılma hiç bir durum söz konusu değil.
Eki Görüntüle 1548966
4 GB ram'e sahip pc ye ben W11 kurmazdım şahsen. SSD olarak diyorsanız evet gerçekten muazzam bir fark.

120 GB SSD ile ben asla Windows 10 hatta W11 kullanmam bilgisayar kasar diye düşünüyorum.
SSD değilde sisteminin geri kalanına bakmak lazım senin için biraz hantal çalışacaktır diyebiliriz bence.

4 GB RAM'e sahip PC'ye ben W11 kurmazdım şahsen. SSD olarak diyorsanız evet gerçekten muazzam bir fark.

SSD değil de sisteminin geri kalanına bakmak lazım senin için biraz hantal çalışacaktır diyebiliriz bence.

Vallahi SSD taktığım da W8 de de kalabilirim diye düşünüyorum üstüne çıkar mıyım bilemem.

Recep Baltaş Windows 10 için "Ram Canavarı" olarak bahsetmişti, ben de onun yalancısıyım 😀
Windows 10 yüklü 4 GB RAM ile çalışan bilgisayarlar da var. Hatta şuan 11 olanlar da var. Sizin 4 GB RAM ile olmaz sözlerinizi anlamıyorum. 4 GB RAM ile günlük işler yapılıyor. Kodlama veya oyun işine girersen 8 şart.

Windows 10 yüklü 4 GB RAM ile çalışan bilgisayarlar da var. Hatta şu an 11 olanlar da var. Sizin 4 GB RAM ile olmaz sözlerinizi anlamıyorum. 4 GB RAM ile günlük işler yapılıyor. Kodlama veya oyun işine girersen 8 şart.

Genel olarak yukarıdaki sistemlerime göre SSD olsa bile Windows 11 benim PC im için uyumlu değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı