SSD olmasına rağmen Windows 7 kullanmaya devam etsem bilgisayar için iyi olur mu?

Sanıyorlar ki herkes zengin, herkes en az 8 GB NVIDIA ekran kartlı 0 bir bilgisayar alabilir. İnsanlar hiç düşünmüyor düşük bütçeli bilgisayarları.

Herkes alabilecek kapasitede diye bir şey yok. Mesela ben alacaktım ama para yetmedi alamayınca mecbur 3.000 TL'ye Samsung Gaming monitör aldım.

Laptopa da kurdum ben Laptopuma hayat verdi.

Windows 10'un desteği kesildikten sonra ne yapacağım emin değilim. Windows 7'de yavaş yavaş uygulama desteği kesilmesi ve Microsoft Store olmaması benim için büyük eksiklik onun dışında belki kullanabilirim. Windows 8.1'de iyi onu da düşünebilirim.

4 GB ram ile Windows 10 ölüm olur. 6 GB ram vardı bir bilgisayarda. Ucuz diye aldım, bakımını yaptım. Csgo'da 16 GB ram olsa 60 FPS orta ayarlar oynatırdi. Oyuna girmedi.

Sanıyorlar ki herkes zengin, herkes en az 8 GB Nvidia ekran kartlı 0 bir bilgisayar alabilir. İnsanlar hiç düşünmüyor düşük bütçeli bilgisayarları.
Gerçekten anlamıyorum bunları bir de aşağılamaları yok mu deli ediyor. Bazen en iyisi sizsiniz tamam demek istiyorum ama sadece susuyorum gereksizse rapor ediyorum o kadar. Allah affetsin.

4 GB ram ile Windows 10 ölüm olur. 6 GB ram vardı bir bilgisayarda. Ucuz diye aldım, bakımını yaptım. Csgo'da 16 GB ram olsa 60 FPS orta ayarlar oynatırdi. Oyuna girmedi.
Girmedi mi 🤣 ve buna ram'den mi diyorsun 4 gb ram ile 70 fps aldım ve Windows 10?

Gerçekten anlamıyorum bunları bir de aşağılamaları yok mu deli ediyor. Bazen en iyisi sizsiniz tamam demek istiyorum ama sadece susuyorum gereksizse rapor ediyorum o kadar. Allah affetsin.

Girmedi mi 🤣 ve buna ram'den mi diyorsun 4 gb ram ile 70 fps aldım ve Windows 10?
Ben 4 GB RAM ile Valorant oynarken 60 fps alıyordum en düşük ayarlarda. 8 GB yaptım 105 falan olmuştu (grafik kartım paylaşımlı o yüzden baya artış olmuştu). Sonra bir anda Valorant'ı bırakma isteği geldi :D.

Ben 4 GB RAM ile Valorant oynarken 60 fps alıyordum en düşük ayarlarda. 8 GB yaptım 105 falan olmuştu (grafik kartım paylaşımlı o yüzden baya artış olmuştu). Sonra bir anda Valorant'ı bırakma isteği geldi :D.
8 GB ram ile valorantta drop yiyordum.

4 GB ram ile Windows 10 kullanlmaz. Yapılan testlerde genellikle 8.1 veya 7 ile yapılır. 8 GB ram ile Windows bazen 5 GB'a yakın kullanıyor. Bunun orantısinj düşünürsek ayarlama ile 2.5-3.5 arası kullanır. Üstelik laptop.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı