SSD Tercihi SATA3 vs M.2

Ay_BerKK

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle iyi forumlar,
Acer Nitro AN515 laptop kullanıyorum ve SSD eklemesi yapacağım. Dual M.2 slot ve HDD slotu var.
Normal 2.5 inc SSD takmak mantıklı olur mu yoksa 150 lira eklemeli ve M.2 NVMe SSD mi takmalıyım?
Oyun depolaması için kullanacağım biriktirdiğim paradan alacağım 150 lira fazladan hiç veresim yok aslında ama büyük bir hata olmasın diye buraya yazıyorum önerilerinizi bekliyorum.

Düşündüğüm SSD'ler:

Şahsi düşüncem aradaki fiyat farkı size daha fazla depolama kazandırıyorsa tercihinizi yüksek depolamadan yana kullanmanız olur. Bunun dışında bütçeniz uygunsa alabileceğiniz en hızlı ssd'yi almak yanlış bir tercih olmaz.

Kingston A2000 veya Samsung 860 Evo öneriyorum.

Kronik sorunlu olduklarını bilmiyordum çok teşekkürler onların yerine yakın fiyatta önerdiğiniz SATA 3 SSD'ler neler?

SSD Plus ve SU630 kronik sorunludur. Ultra'yı tercih edebilirsiniz.

Ekstra olarak halihazırda WD sn520 NVMe SSD takılı bilgisayarda aklıma takılan şey giriş soketleri 3 çentikli ve 2 çentikli olabiliyor farkı nedir acaba? Tam anlatamamış olabilirim örnek olarak link bırakacağım girişlerini dikkat edin.

Kronik sorunlu olduklarını bilmiyordum çok teşekkürler onların yerine yakın fiyatta önerdiğiniz SATA 3 SSD'ler neler?

Ekstra olarak halihazırda WD sn520 NVMe SSD takılı bilgisayarda aklıma takılan şey giriş soketleri 3 çentikli ve 2 çentikli olabiliyor farkı nedir acaba? Tam anlatamamış olabilirim örnek olarak link bırakacağım girişlerini dikkat edin.

Bütçeyi arttırabilirim diyorsanız:
450 TL civarı diyorsanız:

Hocam WD Green SSD satın almayın. Birçok kişide yazma ve okuma hızları çok düşük çıkıyor.

Farkı bilmediğim için etiketleyeyim. @292469.

Teşekkürler soketlerde sıkıntı olması korkutuyor beni cevap alabilirsem çok iyi olur.

Farkı bilmediğim için etiketleyeyim. @292469.

Bütçeyi arttıracaksam eğer SATA3 almaktansa M.2 NVMe almak daha mantıklı gibi hız farkı çok fazla çünkü. Aşağıdaki modeli düşünüyorum nasıldır ya da başka bir öneriniz var mı?

Hocam WD Green SSD satın almayın. Birçok kişide yazma ve okuma hızları çok düşük çıkıyor.

WD SSD bilgisayarla birlikte gelmişti ben almadım ve memnunum pek sıkıntı olmadı bana.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı