SSD vs M.2

Bütçe
750
Teşekkür ederim yorumunuz için M.2 almaya karar verdim çok sağolun.

Yanlış anlamayın ben bu işlerden pek anlamıyorum XPG nin hem okuma hem yazma hızı daha fazla hafızası da 12GB daha fazla ayrıca ışıklı mışıklı 😂 ama toshibayla arasında 8 lira fark var neden acaba? XPG nin kalitesi düşük müdür?
O iş biraz daha markaya kaçıyor yani apple gibi ömür olarak daha iyidir ocz.

Teşekkür ederim yorumunuz için M.2 almaya karar verdim çok sağolun.

Yanlış anlamayın ben bu işlerden pek anlamıyorum XPG nin hem okuma hem yazma hızı daha fazla hafızası da 12GB daha fazla ayrıca ışıklı mışıklı 😂 ama toshibayla arasında 8 lira fark var neden acaba? XPG nin kalitesi düşük müdür?
Hayır. XPG'nin kalitesi ve ömrü yüz güldürecek derecede iyidir. OCZ serisinin sağlık düşüşü hakkında internette dolu şikayet geziyor. Şu an bütçenize göre en mantıklı olanı alıyorsunuz.

O iş biraz daha markaya kaçıyor yani Apple gibi ömür olarak daha iyidir OCZ.

Bak şimdi orada işler değişiyor ben dediğim gibi 4-5 sene götürmesini isterim. Adata o kadar götürmez mi? Yaptığım fazla bir şey yok. Günde 4-5 saat o da maksimum oyun oynuyorum o kadar.
Hocam dediğim gibi profesyonel değilseniz boşuna hızları kafanıza takmayın.
Bu okuma yazma hızı olayı yazma hızı bildiğim kadarıyla oyun kurarken işe yarıyor değil mi. Ben oyunları çok silip tekrar yüklüyorum bu konuda işime yaramaz mı?

Bak şimdi orada işler değişiyor ben dediğim gibi 4-5 sene götürmesini isterim. Adata o kadar götürmez mi? Yaptığım fazla bir şey yok. Günde 4-5 saat o da maksimum oyun oynuyorum o kadar.
"Teknoloji şans işidir." Tam burada söylenmesi gerek. :D

Ama kağıtta yazana göre adata xpg sizi uzun süre götürür.

SSD lerin ömrü çok uzundur. Kullanımı size göre değişir. At gibi kullanırsanız Samsung bile dayanmaz. Oturduğumuz yerden ömrü uzundur kısadır diyemeyiz arkadaşlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı