Stabil Linux distro tavsiyesi

Ubuntu LTS geçtim.

Şuan'da çok iyi herşey güzel sürücülerimi'de kurdum su gibi çalışıyor.
Güncellemeleri'de yaptım.

Rahatım şuan bir sorun yok.

Benim gibi sorunlar yaşayan varsa kursun Ubuntu LTS mis gibi dağıtım.
Ama daha önce gnome kullanmamışsalar alışması zordur ama benim gibi kolay alışıyorsanız çok güzel dağıtım.

Bellek cpu kullanımı'da iyi 4 gb ramınız varsa tamamdır.
şuan'da 986 mb ram kullanıyor o çivarlar'da.

Stabillik sistemden sisteme değişir. Benim imzamdaki sistemime en stabil gelen sürüm MX Linux'du. Sonrasında stabiller Mint, Ubuntu, Eos gidiyor öyle. Manjaro'dan mesela hiç memnun kalmamıştım. Sonuç olarak MX Linux'u cidden deneyin çok güzel ve çok stabil. Araç ve kişiselleştirme olanağı da çok fazla.
Ubuntu LTS geçtim.

Şuan'da çok iyi herşey güzel sürücülerimi'de kurdum su gibi çalışıyor.
Güncellemeleri'de yaptım.

Rahatım şuan bir sorun yok.

Benim gibi sorunlar yaşayan varsa kursun Ubuntu LTS mis gibi dağıtım.
Ama daha önce gnome kullanmamışsalar alışması zordur ama benim gibi kolay alışıyorsanız çok güzel dağıtım.

Bellek cpu kullanımı'da iyi 4 gb ramınız varsa tamamdır.
şuan'da 986 mb ram kullanıyor o çivarlar'da.
Son mesajınızı okumamıştım. Ubuntu gayet güzel ve oldukça stabil bir dağıtım. Güle güle kullanın. Forumda gereksiz bir beğenilmeme hatta nefret edilme durumu var ama bence gayet güzel. Ağır falan da değil.

Sorun çözülse de bilgi olarak kalsın.

Tamamen stabil dağıtım arayanlar Debian Stable sürümlerini kurabilirler.
Daha da stabil dağıtım arayanlar Slackware kurabilirler.

Daha güncel olsun, stabil olsun, daha çok masaüstüne hitap etsin diye düşünenler Ubuntu LTS veya Linux Mint'in bir önceki sürümünü kullanabilirler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı