Stabil olmayan ping

ErenGl-

Hectopat
Arkadaşlar internetim şu şekilde Wi-Fi kullanıyorum kablolu kullanma fikri var aklımda ama o da Ping'e çok etki eder mi bilmiyorum. Benim sorum şu, böyle bir internette ping olması normal mi? Ping değerleri şöyle:

Bir kere asla stabil değil. 60 desen 90'a çıkıyor 5 10 dk. 300'de duruyor ama en çok 250 260'ı seviyor.

Opera Anlık Görüntü_2020-12-31_114410_hiztesti.turktelekom.com.tr.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende kablosuz bağlantı olsam bende sabit ping olmazdım. Kablolu bağlantı deneyebilirsiniz.

Neden bir bilginiz olmadan yazıyorsunuz bu modemden modeme değişiyor uzaklıkta da benim uzakta da yakındada neredeyse Max 2 ms oynuyor neden modem iyi işte fark bu ama bilginiz yok belli.
Arkadaşlar internetim şu şekilde Wi-Fi kullanıyorum kablolu kullanma fikri var aklımda ama o da Ping'e çok etki eder mi bilmiyorum. Benim sorum şu, böyle bir internette ping olması normal mi? Ping değerleri şöyle:

Bir kere asla stabil değil. 60 desen 90'a çıkıyor 5 10 dk. 300'de duruyor ama en çok 250 260'ı seviyor.

Eki Görüntüle 809645

Discord varsa iletişime geçeyim sana bir modem ayarı yapayım inan bu değer çok daha iyi olur.

Modem/router'lar arasında değişir. Mesela ben para bayılarak aldığım router'imde kabloluyla kablosuz arasında hiçbir fark yok gerek hız olarak gerek ping olarak. Cihazınızın kalitesiyle fazlasıyla alakalı. Ama genelleme yaparsak etki eder. Kablolu bağlanmaya özen gösterin. Wi-Fi'da aniden pingin birden yükselip birden düşebilir. Her kablosuz bağlantı da cihazınız ne kadar kaliteli olursa olsun nadir de olsa ping yükselmesi her zaman olur. Kablolu'da böyle durumlar olmaz. Kablolu tercihim olur bu yüzden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı